onsdag!

god morgon fina! jag vaknade iof för en timme sen.. men sitter och jäspar fort. ska snart göra lite frukost. men jag fastnade på facebook och nu sitter jag och pratar med amanda. vi var som systrar för några år sen. hon kommer ev. hit i morgon kväll, det hade varit mer än mysigt. vi har som sagt inte setts på många år! fick reda på att hon läser min blogg också! (:

kvällen var riktigt bra igår. jag pluggade ju hela dagen (och ska göra det idag också) sen duschade vi, gjorde oss iordning och åkte till kista och mötte upp helena och joakim. gick och kollade i affärer och sen satt vi oss och åt. alla tog olika maträtter från olika ställen.. helena tog en pizza, jag pasta carbonara, joakim någon japanskrätt och älsklingen en texas burger. sen gick vi på bion. den var jättebra. skrattade så jag grät. haha. så den kan jag absolut rekomendera!

idag ska jag som sagt bara plugga. så vi hörs ikväll. hoppas ni får en jättebra dag! (: och tack för alla kommentarer/sms om nya designen. ni är så gulliga! <3

nej, nu ska jag göra frukost och sen sätta igång! ingen tid får spillas, haha (;

puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback