paus på balkongen

hej (: har ni haft en bra dag? jag mår mycket bättre nu än i morse. har haft magknip och kännt mig ganska stressad.. (och jäkligt tråkig..) för att jag bara pluggar hela tiden. jag har nästan skrivit klart hela inlämningsarbetet och imorgon ska jag fin putsa och sen på fredag skickar jag in det. amanda kommer hit imorgon och äter middag och kikar på mitt arbete. hon är bra i samhälle (: så hon frågade om jag ville ha hjälp. och det är perfekt att ha någon som är bra i ämnet som kollar på arbetet ju. så det uppskattas verkligen! ska bli himla mysigt att träffa henne också. det var som sagt år sen. hon kommer efter jobbet!

jag tar som sagt en liten paus i allt pluggande och det är riktigt skönt. suttit och tittat ut över skogen här framför balkongen och bara varit. man tänker ju så himla mycket när man pluggar. så pauser är behövligt (: vid tio ska jag stänga ner pluggandet för idag för då ska jag och älsklingen umgås och ha mysigt! får se vad vi hittar på (: fika, spel och film.. vi får se (: kramas ska vi göra massa iallafall! hans sista kväll nu innan hans semester slutar. det kommer kännas riktigt jobbigt att vara utan honom. och sakna, ja, det gör jag fast han sitter i ett annat rum... så. men jag är riktigt glad över att vi fick tre hela veckor tillsammans. har verkligen haft det mysigt! och hittat på mysiga och roliga saker (: underbart. och nu börjar verkligheten smyga sig på! även fast samhällskunskap inte var det roligaste att plugga så är jag så jäkla glad att jag tagit tag i skolan för att kunna söka in på universitetet sen. tänk om jag inte gjort det.. då hade jag hamnat på ett jobb som jag kanske inte trivts med.. och det är så jag tänker varje gång det tar emot att plugga! jag gör det ju för min skull. kunde lika gärna skita i det. men jag vill utbilda mig, lära mig saker och få ett bra betalt jobb som jag trivs med och kan tänka mig att jobba med tills jag blir gammal! (: så ja, det sitter mycket i huvudet.

ska värma på resterna från gårdagens middag! skönt att slippa laga mat idag känner jag. all fokus på skolan! börjar bli hungrig!

jag lovar att jag blir lite roligare här på bloggen snart igen. om någon dag. för som sagt. nu kretsar bara skolan i mitt huvud.. så ge inte upp hoppet. jag kommer tillbaka med bilder, kollage, recepttips, måbra tips mm snarast! (:

vi hörs lite senare. ta hand om er och ha en jättemysig kväll <3 puss&kram.


en sån här med tre luckor från kartell ska vi köpa till vardagsrummet och ha brevid fotöljen. fin va (: kan man ställa tekoppen på och ha lite böcker och tidningar i. pörfekt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback