popcorne.

god kväll vänner (: haft en bra dag? det har vi haft..

just nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter. haha. har precis ätit en jättegod middag, enchilada som älsklingen lagade med en god sallad till. mums! (: vi ska snart välja film och dyka ner i soffan. tog en dusch när jag kom hem från stan och tvättade av mig sminket, sen hoppade jag i pyjamasen och tofflorna så skönt! som sagt, väldigt trött ^^

jag och mysan gick upp vid åtta, duschade, åt en mysig frukost med hjärtat mitt och sen åkte jag och my med bussen till huddinge, där my mötte upp mamma för att fika medans jag var på coachning på lyra. sen åkte jag och mötte upp mamma och my och tog en latte med dom. satt och pratade lite och så (: åkte till stan, gick och kollade i massa affärer och sen mötte vi upp calle och några andra killkompisar och satt oss på NK och åt lunch. gott för vi var jättehungriga ): sen gick vi runt lite inne på NK och sen åkte vi till mocco på kungsholmen och drack chailatte och satt och pratade till älsklingen kom och hämtade mig och my <3 väldigt uppskattat, då det började spöregna.

och nu är vi alltså hemma. mysan håller på att ta bort sitt smink och sen ska vi göra en god efterätt som jag och alle gjorde för ett tag sen med maränger, turkisk yoghurt, hallon, björnbär, kola sås och vit chocklad. mums! ska tända ljus i vardagsrummet och göra te till oss också (: mysigt!

fick en anonym kommentar (såklart..) om varför jag skriver popcorne.. när det stavas utan e på slutet. så nu ska ni (du) få veta det (: jag har bott i usa och där stavas det med e på slutet.. det sitter kvar.. och går av bara farten. så nu vet du det! (: jag har alltid sett alla "fel" som charmigt. ^^

nu blir det myskväll med film, god efterrätt, min älskade alexander, min underbara vän my och massa tända ljus! underbart om ni frågar mig! (:

hörs mer sen. puss&kram <3

ps. visst är jag fin i håret idag (: min lugg är riktigt lång nu. så det är skönt att få bort den med en fläta. ds.






Kommentarer
Postat av: Mysan

finns verkligen ingen bättre än dig gumman, glad att jag har dig och glad att du vill vara min vän<3

2009-08-18 @ 21:01:13
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback