promenad

god morgon allihopa! solen skiner här i stockholm och vi är mätta och belåtna efter en god och mysig frukost som älsklingen dukade fram <3 my duschar nu, men jag väntar tills vi kommer hem igen. ska ut på en promenad och gå ner till vattnet här i närheten och sola lite på klipporna. mysigt!

älsklingen ska på möte idag vid tre med jobbet, så jag och my ska ta vara på dom sista timmarna hon är här. vi ska laga middag ihop och sen hämtar älsklingen upp oss, så åker vi till centralen och lämnar my vid tåget. kommer bli tomt. dom här dagarna har verkligen gått fort ): nu väntar massa plugg som jag bestämde mig för att skjuta upp när hon var här. phu. men det är ju bara att gilla läget ^^

ikväll ska jag och älsklingen ha en riktig myskväll med film, massage, massa tända ljus och massa myspys! har försummat honom en hel del nu när my varit här och med all skola, så den här kvällen ser jag fram emot enormt <3 och imorgon börjar jag plugga för fullt. kommer använda hela torsdagen, hela fredagen till att läsa. tror det är nästan hundra sidor att läsa. sen ligger jag ikapp igen (: helgen kommer jag tillbringa med massa fina vänner. är bjuden på både det ena och andra. får se hur allt blir. kul ska det bli hur som helst (: ska hinna med lite träning också! för det var ju ett tag sen. tyvärr. mycket som ska klämmas in på dygnets 24 timmar!

ska gå och välja några bekväma kläder. sen ska det bli skönt med en power walk!

vi hörs lite senare! ta hand om er och ha en jättemysig onsdag! (: puss&kram!

ps. ska bli duktgare med dagens outfit. lovar. och med bilder överhuvudtaget..! ds.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback