solsken

idag är det sommar igen..(?!) har varit en riktigt skum sommar i sverige i år. men vad göra?! haha (: jag sitter och har suttit hemma heeela dagen hittintills och pluggat. skrivit en tredjedel av inlämningsuppgiften och nu var jag tvungen att ta lite paus. ska sätta mig och läsa sen ute på balkongen tänkte jag. lite frisk luft har ju ingen dött av ^^

som ni kanske ser så är bloggdesignen ändrad. var på tiden, tycker ni inte? var den här bättre än innan? om några månader blir det en med höstig design. men än är ju inte sommaren slut (:

älsklingen sitter och pysslar med en present till mig. ska få den snart och jag är så jäkla nyfiken. han är så söt. han fick en present av mig igår. en fotobok som jag knåpat och fixat med i en månad nu. minnen, speciella minnen från våra tre första år. ska fota lite sen, så får ni se (: han blev jätteglad och blev tårögd. gulle

vid halv åtta ska vi möta upp helena och hennes pojkvän i kista, hämta ut bio biljetterna och sen går vi och äter i deras food court. finns massa gott där. och alla kan äta vad dom vill och sen sitter man tillsammans (: ska bli roligt att se den där filmen - sommaren med göran. den verkade jättebra när vi såg trailern.. vi har varit på bio tre ggr de senaste två veckorna. helt galet :P men mysigt som bara den!

ska göra mig en kopp te och sätta mig ute på balkongen och plugga vidare.

hoppas ni mår bra och har en fin dag i solen! hörs sen! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Therese- snart mamma<3

Den nya designen var jätte fin gumman :)

Hoppas du och alex mår bra!

puss & kram

2009-08-04 @ 22:18:08
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tycker bloggdesignen vart jättefin, små ändringar kan göra så mycket =) Man ska hålla kvar sommaren så länge som möjligt tycker jag ;)

2009-08-05 @ 09:43:45
URL: http://frokenudd.blogg.se/
Postat av: Marielle

Jag ser inte den nya designen...

2009-08-05 @ 10:20:18
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback