storstädning!

vi har precis suttit ute på balkongen och väntat på att alla golv skulle torka (: har storstädat och det blev jättefint och fräscht! skönt att ha det så fint igen och så luktar det så gott. älskar ajax citron lukten! (:

vi ska snart börja med middagen. det blir  fläskfilé med paprika & tomat i kokosmjölk. riktigt gott med mat. sen ska jag hoppa in i duschen och peela kroppen och ansiktet, göra inpackning, lermask, fila fossingarna, tvätta håret och sen smörja in mig med body lotion. ska måla naglarna också tänkte jag. för nu har jag nagellacksborttagning så det slipper se risigt ut efter någon dag.

sen ska jag bädda ner mig i soffan. titta på någon riktig tjejfilm och äta glass & chips. gud så gott (: har inte ätit något gott i helgen, så idag blir det kalas! gott! (: är riktigt trött idag, så det ska bli så skönt att bara ta det lugnt! för imorgon är det plugg igen, men idag/kväll ska jag bara pyssla om mig själv och ha en riktig myskväll. låter väl himla bra va? (: jag älskar att vara hemma, hemma trivs jag som bäst!

ska läsa lite bloggar nu och sen börja med middagen! vi hörs senare! ha en supergosig kväll nu! puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback