thailandskväll.

ikväll har vi haft lite thailands tema här hemma. myspys! (: vi lagade thaimat, kycklinggryta med jordnötsås från scratch. blev jättegott. här hittar ni receptet, mycket gott. men lite för svagt. ska det vara thai, ska det brännas lite (; älsklingen dukade fint med våran nya mini palm som vi köpte på ikea som älsklingen ville ha (: den passade bra och sen massa ljus och så la vi upp riset fint ^^ och åt med gaffel och sked, precis som i thailand. vi sa första gången vi var i thailand att vi skulle åka en gång till innan vi skaffar barn, men det lutar åt ännu en gång innan. för vi älskar verkligen thailand och vi kommer nog försöka åka om ett år igen. kanske nästa vinter. hade varit riktigt mysigt. thailand är underbart. och jag är glad att vi fått åka dit två ggr redan. att är magiskt där.

efter middagen gjorde vi efterätt. varvade turkisk yoghurt med björnbär, hallon och krossade maränger. och toppade med riven vit chocklad. hittade receptet hos katta! riktigt gott var det. och proppmätta blev vi (: satt i soffan och tittade på "here on earth" och masserade varandra. älsklingen tände massa ljus och sen bara myste vi! underbart med helg. och underbart att ha älsklingen nära <3

vi ska snart gå och lägga oss. börjar bli trött. ska bara kolla lite på nätet på bilder på olika tavelväggar. vi stod och vred och vände på alla ramar idag inne på ikea, skulle köpa några, men vi kunde verkligen inte bestämma oss för vilka. så nu måste jag leta lite inspiration, så åker vi tillbaka imorgon igen och köper dom. (: ska beställa svartvita foton på oss och andra saker.

köpte två nya lådor i svart på ikea.. visar bild här nere. där ser ni även ett nyinhandlat S som ska målas svart. men det ska inte stå där. utan är till ett annat projekt. kul att pyssla! (:

imorgon ska jag börja läsa lite i samhällskunskapsboken. tänker plugga varje söndag för att hinna med att skriva en så bra inlämningsuppgift som möjligt! så i fem veckor kommer jag bara ta det lugnt från skolan på lördagar. vill verkligen få ett mvg, och jag har ju bevisat för mig själv nu att jag verkligen kan få det. så, sön - mån är det plugg ca 6 timmar om dagen och sen slappa på lördagarna. sen ska jag pressa in att träna, umgås och mysa med min älskling och vänner såklart.

här kan ni lyssna på en skitmysig låt 
och en till..

 





nu ska jag hooooppa i säng. eller ja, nästa (: sov så jättegott. puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Anna

Den där efterrätten åt jag och min sambo igår oxå, fast med jordgubbar. Supergott ju och ett stort plus att de e så enkelt och snabbt att göra =)

Jo, jag undrar vart det svarta porslinet ni har dukat med ovan kommer ifrån?



Kram Anna!

2009-08-02 @ 11:59:13
Postat av: fanny

anna: hej anna. ja, den var verkligen supergod. ska absolut ätas igen :) det svarta porslinet finns hos ikea! massa kramar!

2009-08-02 @ 12:06:47
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Carro

efterrätten lät god.. den ska jag niog bjuda på på min födelsedagsmiddag på söndag :) Får man låna din bild? :)

2009-08-03 @ 15:41:34
URL: http://carolinewahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback