trött!

hej på er (: hoppas ni mår jättebra. jag somnade vid fem imorse, och sen vid halv sju ringde älsklingen mig och stod utanför mamma, så det var bara att släpa sig upp ur varma sängen och gå ner! mysigt att få träffa alexander <3 saknat! ska bli skönt att gå och lägga sig igen nu snart. väntar på att alle ska duscha klart bara. skulle också vilja duscha, luktar rök i håret. men jag gillar inte att gå och lägga mig med blött hår och jag orkar inte föna. I-landsproblem jag vet ^^

kvällen var jättemysig! jag och mamma åkte till gamla stan och åt middag ihop på pastis. det är ju så himla vackert i gamla stan och när det började skymma runt åtta så satt vi invirade i filtar utomhus och drack varsinn kaffe latte. det var rena rama turen att vi fick tag i dom andra.. jag sprang i från min mobil. och det var inte helt lätt att få tag i sällskapet :p men tillslut så, efter mycket hjälp av alexander så fick vi tag i en kompis till calle som jag träffade förra helgen som var med dom. jag visste vad hon hette i förnamn och alex letade upp henne bland mina vänner på facebook.. och ja, sen fanns det 27 st med samma namn i stockholm.. haha. det fanns en som bodde på strandvägen och jag kom ihåg att hon vek av mot strandvägen förra helgen vi var med dom, så att det var rätt tjej på första försöket var riktigt tur (: calle hade försökt få tag i oss länge, så det var skönt att allt löste sig tillslut. vi mötte upp dom och sen promenerade vi till mosebacke och satt på deras altan med filtar och drack drinkar. trött som bara den var jag. men det var kul att träffa dom igen (: det var ett liveband som spelade osv. massa mysig belysning, ljusslingor och sånt ute ^^ sånt som jag gillar. ingen trodde på att jag och mamma var just mamma och dotter.. mamma såg ju så himla ung ut.. (: så är det! mamma är bara 17 år äldre än mig och min bästa vän!

vi fick sällskap till tunnelbanan och sen åkte vi mot t-centralen och tog tåget till huddinge. missade våran station såklart.. satt och pratade och som tur var så gick det ett tåg tillbaka en halvtimme senare! kom hem vid tre tiden och då drack vi varsinn kopp te jag och mamma och sen stupade vi i säng. men som sagt, jag låg och frös och kunde inte somna.. slutade med att jag satt på mig både fleecetröja och mjukisbyxor :P sen sov jag gott. eller ja, i nästan två timmar..

nu ska det bli helt underbart att sjunka ner i sängen. kramas med älsklingen och sen sova ut. idag är det söndag, och jag ska ha en riktig mysdag med massa film, lite hemmaspa och pyssel. blogga såklart också (:

vi hörs igen om några timmar! <3 puss&kram sålänge!



ska pyssla med min receptbok sen i kväll (: massa nya goda recept som ska klistras in!



Kommentarer
Postat av: Johanna

jag älskar din receptbok <3

2009-08-23 @ 10:09:24
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback