1 augusti 2009

god morgon lörda, den 1 augusti 2009 och alla därute!

jag gick upp för en timme sen för att gå på toaletten, ni anar inte hur man måste springa på toaletten när man kör en detoxkur. jag dricker över två liter vatten om dagen + att detoxen är vätskedrivande  hur som helst. jag gick upp och nu fastnade jag här. vi pratade lite i går när vi låg i sängen och idag ska vi åka till ikea och byta en taklampa som inte fungerar. så vi får upp den där taklampan någon gång (: sen ska vi bara vara hemma. mysa och bara vara. titta på filmer, mysa med katterna, dricka te, kramas, kanske baka? ja, vi får se. idag är det en riktig mydag hur som helst. vädret är inte alls roligt. och jag älskar det. jag tycker det är så mysigt att få ha sånna här dagar hemma. hemmakär som jag är!

en annan rolig sak - det har det varit för lite av på sista tiden. är att jag har sålt nästan 60 plancher redan. så himla roligt! perlan erbjöd sig att köpa layouten för 700 kr.. och jag sa nej. för jag hoppades såklart på att folk skulle tycka om den. och det visade sig att dom veerkligen gjorde det! så kul (: här hittar ni planchen! roligt att den blev så uppskattad. hade varit kul att komma in på en blogg/hemsida och se någon ha den hemma hos sig. har ni sett den någonstans hos någon? (:

jag ska nog krypa ner i sängen en liten stund. bara hålla om alexander och snusa honom i nacken. sen tänkte jag gå upp, koka lite havregrynsgröt och skära upp en graip fruit och göra te. bre lite mackor och tända lite ljus. och väcka min skatt med frukost!

hoppas att ni får en jättebra dag! ta hand om er nu. puss&kram så hörs vi senare!



ska köpa en fado lampa på ikea idag tänkte jag och ha bakom gardinen i vardagsrummet. lite mysbelysning! (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback