2012

inte mycket sömn för mig i natt. men jag är glad att jag kan hjälpa till och vara stöd <3 sitter och mumsar på julvört och dricker ett glas med äppel och kanel yoghurt. riktigt hungrig! ska hoppa in i duschen sen och klä på mig och sen åker jag iväg. ska hitta present till en av mina bästa vänner som fyller 24 år idag grattis underbara du <3 det blir fira ikväll med middag ute och bio, vi ska se 2012. hoppas den är bra. jag gillar spnna katastrof filmer (;

igår åt vi först en mysig frukost, firade 3,5 år tillsammans, därav inget bloggande. vi skulle egentligen till skansen och gå på deras mysiga julmarknad, men det regnade så det fick bli en runda i stan och så hamnade vi på sthlm's kaffe med mjölk. mys! satt där ganska länge innan vi åkte hem till mamma där vi var bjudna på andra advents middag med pepparkaksbak och glögg! missbrukar ordet mysigt, men det var verkligen mysigt <3 (: har massa kort på min dator och sitter på alexanders nu. men får visa dom senare (: det är alltid så fint och juligt hemma hos mamma. riktig fanny och alexander jul. (ni vet ingmar bergman filmen)

hur som helst. kommer inte blogga mer idag tyvärr ): bion börjar 21.00 och den är 2,38 min.. så ja. hemkörd och sen hoppa i säng! behöver min skönhetssömn (; på tisdag ska jag träna, funderar på nått spinningpass. eller så blir det styrketräning med vikter. den som lever får se!

ha en jättebra dag nu. så hörs vi mer imorgon! puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback