elflugan

länge velat ha en riktig elfluga. har en kopia hemma just nu, men den ska min mamma ha tillbaka nu till jul, så då bestämde jag mig för att köpa ett orginal. dom ligger på 1900 kr för dom små och det var en sån jag köpte i mörkgrått. täkte köpa en vit först, men dom är mer äggvita och vi har ändå så himla mycket vitt hemma så det fick bli en grå (: fick precis avi till mobilen att den har kommit fram nu. så ska skicka alle till affären sen och hämta ut den.

håller på att göra iordning lite brunch, sen ska jag väcka tröttmössan och så (: det blir ciabatta med brieost, sallad, salami och kryddor. risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk och varsinn stor kopp te. frusen som bara den. ska bli gott för min mage är tom.

ska få upp julstjärnorna sen också. och planera lite för december. jag och helena ska iallafall in till stan på lördag på dagen och kolla julklappar och gå och titta i NKs skyltfönster där dom dekorerar så fint till julen. mysigt! ska nog smita in på något mysigt fik också efter vi sprungit runt och fika. varm chocklad med vispad grädde. mmm. gott!

ska ta och fixa mackorna nu så vi får lite mat i magen och sen pilla lite här hemma med olika saker. pynta lite smått. kanske ska släpa upp jullådan från källaren och kika vad som gömmer sig (:

ha en jättebra dag nu, så hörs vi senare. puss&kram.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback