fredag och idol finalen

god dag vänner! fredag idag och helg igen. kan inte riktigt förstå att det redan är lucia och tredje advent på söndag. då blir det upp tidigt, tända ljus och äta lussebullar. mysigt! (: kommer ihåg när jag gick i musikklass och vi fick åka runt till olika ställen på lucia morgonen och frysa i tunna nattlinnen. ush. haha (: men gamlingarna blev ju glada iallafall (:

ska titta på en film snart, har så fruktansvärt ont i mitt knä, sprang in i vardagsrumsbordet och nu är knät uppsvullet och blått. aj aj. tog en värk tablett nyss, får hoppas att det släpper. haha. det är sååå synd om mig ^^ vila vila alltså. imorgon ska jag in till stan och fika med emily, ska bli mysigt. var så längesen nu. drar nog med henne till chocklad koppen, hon har varit där innan med och tycker om det också. mysigt! deras varma chocklad är riktigt god! så är det trångt och dovt ljus därinne och massa levande ljus! kanske kan springa förbli NK och titta på den fina julskyltningen som dom har där! det är ju traditon för varje år.

nästa helg ska vi till skansens julmarknad. ska bli riktigt mysigt! längtar. det regnade ju förra helgen, ): och sen blir det alltid mysigare när det är närmare julafton, som förövrigt är om 13 dagar! vart sjutton tog december vägen? måste verkligen ta vara på dom sista dagarna nu och mysa järnet hemma. älskar våran lägenhet. den är den finaste på hela jorden! (: mysiga människor som bor i den också ^^ gör ju saken helt klart bättre. vi ska få upp julgranen också någon dag! blir fint! (: julstämningen är på topp!

har föresten köpt ny mobil. sänkte månadsavgiften med en hundralapp. har fastpris, och istället för att ringa, smsa, mmsa och så för upp till 6500 kr i månaden, (vilket man aldrig gör ändå) men men (; så får jag ringa, smsa, mmsa och surfa obegränsat OCH så fick jag en ny mobil heeelt gratis. bara för att det var jag och det var innan jul. haha. undra hur många han sagt det till den dagen (; hur som helst. en vit, sony ericsson. likadan som alle har, fast han har en i krom (: jättenöjd. måste bara få över alla mina bilder och nummer för nu har jag inte ett endaste nr på min mobil :p och jag kan inte alla i huvudet direkt. plasten på mobilen är återvinningsbar, heja! tycker om den massor (: ska kika lite mer på den sen. bra bilder tar den också. blixt och så (: tror den heter sony ericsson c901. uj. långt inlägg om mobilen. hah.

ikväll blir det idolfinal såklart. det får man inte missa! tror det går av stapeln vid åtta. får kika på tv.nu sen. ska nog springa till affären, eller gå eftersom jag har ont i knät ^^ och köpa lite godis. det låter som en bra sysselsättning på en mysig lugn fredag! så ikväll; idolfinal, massa tända ljus, mys i soffan och äta godis! låter bra. vad ska ni hitta på för mys? hur som helst så hoppas jag att ni får en jättemysig fredags kväll. och att ni tar hand om varandra. <3

tack för att ni finns <3 puss&kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback