hemma

hej allihopa! jag springer runt i panik hemma och fixar, städar undan julklappar och ställer allt där det ska stå! allt har ju sin plats (: har precis ätit middag med alle, det blev marinerad kycklingfilé i ugn med klyftpotatis och örtsås. gott! han åkte till jobbet nyss och jag väntar ivrigt på att mamma ska komma med adolf. vi ska ha myskväll med film och tända ljus! <3 ska bjuda henne på det goda tet som johanna var så söt och skickade i ett paket till mig med ett brev. sånt blir man så glad av <3 johanna är från början en bloggläsare som blivit en mycket god vän till mig!

jag håller på att tvätta, för som ni vet så åker jag till skåne imorgon! har jag sagt att jag längtar..? ja säkert flera ggr. nu har jag bunkrat upp ocskå till bussen. sju timmar genom det avlånga landet. och sen ska vi ha massa mysigt! kommer såklart sakna dom här hemma. ska mysa extra mycket med katterna ikväll. ge dom mjukmat och säga hur fina dom är <3 det blev iallafall en påse lösgodis, två småflaskor med ramlösa, en brämhults smoothie, pringles och så ska jag bre mackor. kommer garanterat inte proppa i mig allt. men hellre för mycket än för lite.. jag vet hur jag är..

ska ta och kika och tvätten är klar i maskinen och hänga upp. blir det ens torrt tills imorgon? det återstår att se! (: får packa det sista imorgon innan vi åker.

ha en mysig kväll <3 vi hörs sen om jag inte somnar! (: puss&kram!



den här mannen ska jag umgås med i skåne! :D





Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

Älskar dig gumman!!! <3

Ha det nu underbart i skåne!



PUSS

2009-12-27 @ 16:10:25
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback