indisk mat

god kväll vänner. just nu sitter jag och äter rester från gårdagens middag, indiskt. jäkligt starkt, men riktigt gott! har alltid älskat stark mat, så det blir mycket sånt som hamnar i fannymagen! (: sitter och slösurfar lite och kikar efter dom sista julklapparna. har en sak kvar till mamma, och det vet jag vart jag ska få tag på så. (:

jag har lyckats vända på mitt dygn igen. förstår inte hur jag lyckas ^^ det är så lätt att vända på dygnet och vara en nattuggla, jag är mycket mer kreativ på natten. målar, ritar, skriver.. ja, men det här måste det bli ändring på! får ångest av att sova bort dagarna. somna när det är mörkt och vakna när det är mörkt, så ja! skärpning! jag är nog en nattuggla på riktigt! för det är så svårt att vända tillbaka dygnet,. men inte att vända på det. ja ni förstår?! känns som att jag inte vill sitta halvsovandes på julafton hemma hos familjen erichsen (; så! dax att vända dygnet! - åt rätt håll den här gången ^^

kvällen ser lugn ut. jag har den röda perioden i månaden just nu. och det är inte helt skönt med magont. men varm vetekudde, massa te och mysa under en filt gör saken helt klart bättre! <3 blir film och fika hos mamma! och imorgon ska jag vara hemma och julpynta. ska be alexander att släpa upp jullådan! måste till ikea och inhandla mer julgranskulor i vitt och silver också. och på torsdag blir det riktigt julmys hemma med bak, glögg, klä julgranen osv. myspys!

ska nog ta ett bad! vi hörs senare. ha en mysig måndagskväll nu. puss&kram fina ni (:





Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hade inte tänkt baka nått mer innan jul,men kolareceptet ser ju lockande ut och enkelt.Trevlig kväll tillbaks,Alexandra

2009-12-14 @ 20:24:57
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback