kväll.

sitter och försöker bli av med min huvudvärk. inte världens smartaste drag att sitta här då kanske. men jag ville skriva lite iallafall. är trött ikroppen ikväll. vi har varit ute på promenad i tre timmar och gått runt, druckit dr pepper (är inte den läsken helt fantastiskt god?!) satt vid vattnet och pratade. man ser danmark härifrån. aldrig varit med om en vackrare stad än helsingborg. helt underbart vackra hus, alla är så trevliga och ja.. en myskänsla i hela kroppen! otroligt fina hus, stilrena vita hus, typ funkisstil och ALLA har ljusslingor på sina balkonger. ja! mysigt va (:

var skönt att komma in igen om man säger så. helt kall mör i kroppen! så det blir skönt med lugn kväll. mysbrallor och tofflor! jag har köpt en klänning idag föresten! (: och sen en randig tröja. ovanligt med randigt va.. min garderob är mestadels randig! ^^ en skinnklänning med dragkedja fram från h&m och samma ställe kom tröjan ifrån (: grå och svart randig kofta.

åh, trött! ska kika runt lite. sen myskväll. ni får ha en jättemysig kväll <3 jag kommer nog somna gott inatt. mycket frisk luft!

puss&kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback