lördag!

god kväll och hoppas ni mår bra. (: jag sitter och halvsegar i myskläder och lyssnar på musik. ska snart äta middag här hemma. blir marinerade kycklingfileér i ugn med klyftpotatis med örtsås. så himla hungrig. alleman har feber stackarn, så ikväll ska vi bara ta det lugnt hemma och titta på en julfilm tänkte vi.

ska fixa lite med julklappar över nätet också. några kvar nämligen. skönare att hitta på nätet också. kan man kika i lugn och ro. så det ska jag pilla med ikväll också. en bara vara kväll helt enkelt. imorgon är det söndag och vi ska på julmarknad på skansen, ska banne mig köpa ett par raggsockor åt mig själv. köpte ett par åt mamma förra året och dom är jättesköna (: tjocka och rejäla. så sånna ska jag köpa. sen lite julgodis och sånt. hoppas alex mår bättre bara. vi får se (: sen är det andra advents middag hos mamma på kvällen. så så ser dagen ut imorgon. alle får ta och vila upp sigt nu. vi skulle ju till jimmy ikväll. men en kväll med dricka, krogen och massa ståhej var inte så lockande för honom ):

hur som helst. ska fixa med en julklapp nu, sen blir det middag. mums, för jag är vrålhungrig!!

puss&kram, ha en underbart mysig lördagskväll <3

 


nya julstjärnan i vardagsrummet, ljusslingan på balkongen och fina elflugan som kom med posten för några dagar sen (: älskar den!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback