Lucia kväll

god kväll allihopa (: hoppas eran dag har varit jättemysig! det har min varit! nyss hemkommen från mamma, hon hade gjort det så himla fint hemma med massa massa levande ljus, varma lussebullar, glögg och varsinn filt i soffan, satt och pratade och myste till lucia på tv. sen kom min mormor också och hälsade på. saknat dom massor. det var kul att ses igen (: den fjärde advent alltså om en vecka blir det lite skinksmörgås hemma hos mig och alexander, med glögg och sånt mys. då kommer mamma, mormor och mormors kompis. egentligen skulle alles föräldrar och syskon också kommit, men dom var upptagna tyvärr.

ska sätta mig och kolla på film snart, det blir "surviving christmas" sett den innan, men den är bra så. och planera lite,. en del som ska hinnas med nu innan julafton. kan inte riktigt förstå att det faktiskt är julafton om bara några dagar. hinner inte med. vill ha massa mer dagar innan jul, pyssla och sånt. och julkorten.. haha (; ja vi får se när dom kommer fram till alla. helst av allt hade jag velat göra egna julkort.. men det kommer jag aldrig att hinna ): men men. viktigaste är att få umgås med sina nära och kära! det gör mig lycklig <3

imorgon är det måndag och ny vecka. den kommande veckan som kommer är det massor inplanerat. men jag tycker om det! den 18 december ska jag och mamma gå på bio och se "en julsaga" den ville hon sågärna se och det ska bli supermysigt! var längesen vi var på bio! nu på torsdag ska vi göra chockladkola och knäck hemma hos oss. riktigt gott! ska köpa apelsiner också och torka i ugnen, det luktar gott i hela lägenheten! och så ska vi få upp julgranen på torsdag också. så det blir massa mysigt pyssel hemma (:

nu ska jag göra en kopp te och sätta mig och kolla på filmen! vi hörs imorgon. ska upp tidigt och gå ut med adolf som jag är hundvakt till på morgonen. så klockan ringer kvart i sju. hopp i säng tidigt alltså! puss&kram och sov så gott. (:





Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

Jag saknar dig min fina vän <3

2009-12-13 @ 21:58:17
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: R

fin bild! :)

2009-12-13 @ 22:39:11
URL: http://jedefeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback