melissa Horn

god morgon! iallafall för mig (: sov till halv ett. riktigt skönt. sitter och dricker yoghurt ur ett glas, varför är det så mycket godare för? utanför är det mulet, men här inne är det mysigt med massa tända ljus runt omkring mig. julstjärnorna lyser fint och elflugan likaså. melissa horn spelas i bakgrunden på spotify. jag sitter och pysslar lite med en julklapp och småpratar lite på msn. ska snart göra en mysig frukost, tända ljus och sen väcka trött hjärtat som ligger och sussar fortfarande.

gårdagen var riktigt mysig! mycket inplanerat, men väldigt lyckad! började dagen med en mysig frukost med tända ljus. sen åkte vi till huddinge och jag gick till tandläkaren och gjorde undersökning. känns som jag är där och kutar var och varannan månad, men det var tydligen ett helt år sen jag var på kontroll sist. ^^ så ja, kontroll blev det. perfekta tänder, perfekta tandluckor?! och ja. det var fin fint. härligt. tandtråd är ett måste, jag har så tätt mellan tänderna. såå. kul info va (; sen åkte vi och handlade till middagsmaten. blev thaimat. starkt som fan och gott också (: här har ni receptet, dock har jag pirri pirri i istället för vanlig röd chili frukt. starkare (: tycker om starkmat så det blir bättre. johanna som läser min blogg (vi lärde känna varandra via min blogg) så hon var här i stockholm och skulle recensera konserten jag och helena skulle på. melissa horn. så hon åt middag här. riktigt trevligt! och hon tyckte att vi bodde jättefint <3 sånt blir man så glad av att höra. speciellt när det är jag som inrett hela alltet (; inte på långa vägar kvar med inredningen, men jag sparar hellre och köper det jag verkligen vill ha, än att köpa tillfälligt. så ja, en matta i vardagsrummet tex (; kallt om fossingarna. men det kommer! så vi åt, pratade och sen åkte vi till söder och göta lejon och mötte upp helena. sen var det 1,5 timmes undera konsert med melissa horn. första gången jag fått tårar i ögonen av en konsert tror jag. helt underbart. ganska sövande i mellanåt, men lyssnade man verkligen på orden hon sjöng så träffade dom direkt in i hjärtat. speciellt den här låten stämde in så bra på hur jag känner mig i mellan åt. sen en tid tillbaka.

alle kom och hämtade mig. vi åkte hem, bakade klart dom skurna pepparkakorna, bara gräddade dom för degen var redan klar (: sen satt vi oss och tittade på film. blev en julfilm. te, pepparkakor, varsinn lussebulle och tända ljus. sen blev det sängdax. trötta minst sagt!

och nu är jag superhungrig känner jag. dax för frukost! ikväll ska jag träffa calle inte calle från stockholm utan neråt i landet. ska bli så fint. det var tre år sen vi sågs! han åker sju timmar med buss hit, bara för att få träffa mig. hur fint är inte det? tack vännen (:

frukost ja! vi hörs senare. puss&kram och ha en jättefin torsdag! <3





Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

TACK, min vackra vän! För att jag fick komma och hälsa på! Jag saknar dig redan <3

2009-12-10 @ 22:26:35
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback