myskväll <3

hej allihopa (: har ni haft en bra dag? jag har varit ganska trött hela dagen, fast det är ju så när det är så himla mörkt hela tiden. man blir seg! men annars har den varit bra. håller på med middagen nu, alexander är ute i köket och fixar, ska snart gå och hjälpa till (: sitter och dricker avslagen julmust, inte jättegott direkt, men den är iallafall kall.

ikväll blir det mys här hemma. vi ska dricka te, titta på husfruarna såklart kl 21 och sen en julfilm som heter "joulutarina" verkar mysig! åhw, det är ju så jäkla underbart med all julbelysning. blir inte ni helt vara i kroppen av att gå ute och se allt fint? (: julkänslan är på topp! tänkte baka skurna pepparkakor tills lucia. och ev. lite mer lussebullar. får se. vi ska hinna med att göra chocklad kola och egna polkagrisar också innan jul. det trodde jag var jättesvårt.. beror iof på vart man sätter ribban (; men ja, det vill jag testa!

fick hem ett mega stort h&m paket idag med massa kläder. har nästan testat allt och lite saker behåller jag, men storlekarna stämmer inte alltid överens.. jag har oftast medium, ibland small. men ett par paljettleggings som jag beställde hem i small satt som fan. ser ut som man har en blöja på sig (: massa tyg överallt. dom åker tillbaka! lite julklappar fick komma med i paketet från h&m också. så nu är allt till alexander klart. heja! nu är det bara mamma kvar. puh. sen är det ju småsaker till vänner osv. men uj, nu är det bara att hålla i stålarna, för i mitten av januari blir det köksrenovering! finally! (:

ska gå och plocka undan alla kläder jag strött ut över hallgolvet och hjälpa till med middagen. henriks favorit pasta idag från nlife.se mums!

vi hörs sen (: god kväll <3 puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback