torsdag!

torsdag idag redan, dagarna verkligen flyger förbi. jag vaknade ganska sent. trött minst sagt, men det gör inte så mycket. för idag blir det bara mys hemma. alle och jag ska åka och handla mat så vi kan fylla på kyl, frys och skafferi igen. (: och så ska vi baka lussebullar idag också. får inte glömma att handla dom ingredienserna! ska bli mysigt! ikväll blir det som sagt bara lugn och ro. plugga teori kanske? ska ta och boka in mig på en körskola i dagarna, hoppas bara på att körkortstillståndet kommer snart. ska bli riktigt skönt med körkort! (: befrielse!

ska sätta mig ner och planera lite för decembermånaden. allt som vi ska baka, pyssla med och såklart allt annat mys som händer den här månaden. boka julbord ska jag också! på det där mysiga stället som vi var på för ett par år sen. riktig julkänsla. ska försöka hinna med att klura ut lite julklappar också, så jag har lite att gå efter på lördag när jag och helena åker till stan och handlar julklappar.

ska ta och duscha nu och sen gå ut på en mysig iskall promenad, gäller att bulsa på sig ordentligt med kläder. det är vitt ute. så himla mysigt! myskänsla i hela kroppen <3

ha en underbar 3 december allihopa, så hörs vi senare. puss&kram (:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback