avslappning

sitter på golvet just nu i vardagsrummet och skriver. runtomkring mig är det tusentals tända ljus. så vackert! skulle kunna sitta här hela natten. efter filmen tränade jag. helt slut landade jag på vardagsrumsgolvet, helt svettig. saknar verkligen träningen. speciellt dansa. vi har småpratat om att börja på dans tillsammans, jag och baby. det hade varit en dröm. tänk att få tävlingsdansa! låg och tittade upp i taket i en halvtimme, såg ljuslågorna göra mönster och skuggor. tänkte och låg med tomt huvud. bara var. man behöver sånt. mer än vad man kanske ger sig själv. bara få vara ibland. avslappnande.

jag har ingen aning om vad resten av kvällen ska innehålla. jag funderar på körkortsteorin. jag vill lära mig någonting. och när jag vill det, då räcker det inte med en inredningstidning med information om olika lampor och tapeter.. ne. teori låter bra! ska duscha av mig, sätta på mig pyjamas och sätta mig i fåtöljen. och plugga lite. för några år sen hade jag aldrig i hela mitt liv satt mig en lördasgkväll och pluggat, haha (: jag börjar bli vuxen!

bjuder på en av mina favoritlåtar.





Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman ☆

SV: Ja klart du får använda bilder, helt ok =) Kram på dig! //Anna

2009-02-07 @ 23:32:15
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

SV: Det är hel okej att låna bilder på överkastet, dock tacksam att du frågar först, all heder åt dig snygging! Skrev en kommentar innan men verkar inte funka eller så blir det två kommenarer =) Kramis

2009-02-07 @ 23:34:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Jo jag vet absolut vart Farsta ligger, jag ska dit om några veckor på jobb, samma som i Västerås i veckan =)



Vi gav 3 500 000 kr för vår lägenhet, det vi betalaar för lägenheten per månad varierar då vi har ett rörligt lån, men den fasta avgiften "hyran" ligger på strax under 5 000 kr/mån sedan får man då lägga till lånen. Hoppas du fattar? =) Stor kram!

2009-02-08 @ 00:07:04
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback