bra relation till sig själv

- att känna harmoni och leva i nuet (träna på att leva i nuet, blicka framåt, men inte hela tiden, njut av det du har nu också) ps. har ni sett filmen "click" med adam sandler..? han har en fjärkontroll och kan skippa vissa saker i hans liv och spolar bort allt som är "tråkigt" det slutar med att han tillslut har missat hela sitt liv.. don't try this at home kids..! (:

- att vara nära sina känslor (skjut aldrig bort det du känner, bejaka dina känslor och se det som att din kropp/psyke talar om någonting för dig)

- att växa och känna glädje och kärlek (du kan aldrig älska andra fullt ut, innan du tillåter dig själv att älska dig precis som du är)

- att känna lycka och tillfredsställelse (försök att alltid se någonting positivt i det negativa, ju mer du gör det desto mer kommer du tänka positivt. det blir en vana helt enkelt)

- att vara nöjd och inte jämföra sig med andra (du kommer aldrig bli den där andre människan, hur gärna du än vill, så sluta kämpa och se istället det du har som är bra. vem vet, du kanske finner någonting inom dig som var tusen ggr bättre än det den andre hade)

- att övervinna rädsla, ändra beteéndemönster och sluta med undanflykter som hindrar en att leva fullt ut (vill du genomföra någonting i livet, ber jag dig nu att verkligen bestämma dig för att försöka. för försöker du aldrig kommer du heller aldrig att uppnå det du ville. "tar du inte nästa steg, kommer du stå på ett ben hela livet" träning ger färdighet!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback