energi & lust

jag upplever någonting som jag inte upplevt på flera år. nämligen enorm energi och lust till att göra saker. kunde jag bli mer positiv?! haha, ja det kunde jag. och jag älskar det! älskar hur jag är som person. jag blir glad av att vara positiv och se klart vad jag vill. ha mål, genomföra mål och framför allt klara av mina mål.

idag har det varit en toppendag! jag var nervös över hur engelskastudierna skulle se ut. kan meddela att jag lusläst i fyra timmar i sträck (liten lunch imellan) och verkligen läst, man märker så tydligt när man vill, då är motivationen på topp och jag bara älskar det här med att plugga! så jäkla roligt! (: jag har redan gjort både uppgifterna tills idag och tills imorgon onsdag, även skrivit inlämninguppgiften (en presentation på 300 ord till min lärare) alex fick läsa den och han sa "jag ville bara fortsätta läsa, det här var mycket intresant och bra skrivet" kul, roligt och skönt att höra! (: läste betygskraven också. och av det jag läst verkar det lätt att få ett bra betyg! wiho! (: i hope so. men min inställning är att göra så gott jag kan (och verkligen göra det) och sen blir jag nöjd med det jag får. huvudsaken är att jag lärt mig någonting!

jag håller på att vika in tvätt i skåpen och ska snart börja med middagen. sen ska jag slappna av lite. skönt att vara ner några hekto.

pyrah, jag har mejlat dig ang. stringhyllorna (:

puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback