filmdax!

kvällen kommer spenderas i våran mysiga stora soffa med en kopp te och två filmer, massa tända ljus under en filt (: riktigt mysigt. nu är det bara min underbara alexander som fattas. men du är alltid i mina tankar älskling!

han berättade en sån söt sak idag när vi satt och åt middag.. igår på hans jobb hade han och två andra arbetskollegor suttit och pratat om sina förhållanden.. dom frågade iallafall hur dom hade i sina förhållande och dom två andra svarade "ena dagen är det bra, andra dåligt.." och alex sa att han kände sig som charlotte i sex and the city när hon säger (när tjejerna sitter på ett fik och pratar om deras förhållande är lyckliga eller inte och alla är lite smått olyckliga) "I'm happy every day.. not the whole day, but every day" och det är viktigt att känna sig lycklig varje dag! kort och gott. alexanders kollegor beundrar vårat förhållande. hur kan två människor matcha så bra?! den frågan ställer jag mig dagligen också. it was meant to be! och sen märker jag att jag och alex ser på tok för mycket tjejfilmer och tjejserier :D haha. sötnos.

middagen var riktigt god. fotade (: ska visa er. eller jag gör det nu.. annars glömmer jag bara (; helena, alex hälsade att du missade någonting, haha (: jag la allt i skålar och sen la jag upp det fint på våra tallrikar. så mycket godare att äta när maten SER fin ut också (: tycker ni inte? jag har föresten blivit utmanad.. ska fota vårat kylskåp.. men innan måste vi åka och handla. nu ekar det där inne (; efter middagen gjorde jag babys matlåda som vanligt. alltid roligt att stoppa ner massa roliga saker. idag (förutom dinkelsalladen) så blev det en banan, ett äpple, lite smågodis (klart han ska få ha lite fredagsmys) (: och ett litet kärleksbrev. han uppskattar sånna småsaker och när man tänker efter är både han och jag riktigt duktiga på sånt. sånt som man lätt glömmer bort tänker vi istället ofta på. idag firar vi föresten våran 2 år och åtta månaders dag. va tiden rusar iväg. lika kär nu som då. fast ännu mer! :D

såå.. dom där bilderna. ska ladda över så ska vi se.. här kommer dom då.. eller det blev bara en.



mumsigt var det (:

nehä ni. nu blir det film för min del. hoppas att ni får en jättemysig fredagskväll (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

åh men fina du, vad glad jag blev! tack! det skulle vara fint, någon gång. att ge ut en liten bok!



och du borde ge ut en bok med all din glädje, kärlek och lycka! <3

blir alltid så glad av att läsa dina inlägg. om all er kärlek till varandra, att ni gör småsaker som andra glömmer bort. att se all färgglad och fin mat, och all energi! jättefint är det, alltihop!



salladen såg jättegod ut. vad är allting som är i?



och vad erbjuder kvällen för filmer?

har du några tips och rekommendationer på allmänt JÄTTEbra filmer?



puss&kram!<3

2009-02-06 @ 20:16:01
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback