Härliga Lördag!

jag vaknade nyss! skönt att sova ut (: igår kväll kom jag inte alls i säng efter det sista inlägget.. jag började spåna på ideér till vardagsrummet och sprang runt här hemma och funderade, bläddrade i tidningar och stod på vardagsrumsbordet och tog ner taklampan. jisses vad det ser mycket större ut nu (: nu är ju bara problemet att vi inte har ljus, haha (: får grubbla vidare.. ett altenativ är ju inbyggda spottar. det hade varit fint. eller en liknade golvlampa jag bloggade om igår fast i silver.. lobby från mio ni vet. fast då är det det där med att klämma in en stor lampa bakom soffan.. problems (: får fundera vidare.

det är riktigt dimmigt ute i dag. helt vitt utanför. idag ska fixa runt här hemma. i en mysig outfit. blev svarta leggings, linne och en hoodie. perfekt att strosa runt i (: hittade en sida igår som heter made in lumpen. riktigt bra för den som vill träna hemma. här hittar ni sidan. dom visar alla övningar i en video, så man förstår hur man ska göra (: kansk eblir lite träning idag.. får se hur min mage mår.. det är den röda veckan..

annars blir det en lugn dag. ska försöka att inte sitta så mycket framför datorn idag. inte lika mycket som igår iallafall. måste hitta på annat också! (: och njuta av helgen!

nu blir det frukost! två hårdkokta ägg, ett glas juice och en rågkuse..! (macka)

puss&kram!



haha, vilken min..



Kommentarer
Postat av: Pinar

Näää söt min!

kram!

2009-02-07 @ 13:25:35
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker att bilden var jättefin gumman!



hoppas du får en jättefin dag! :)



Puss&kram!

2009-02-07 @ 13:36:18
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Ja den som ändå va så där söt :)

2009-02-09 @ 20:27:38
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Ja den som ändå va så där söt :)

2009-02-09 @ 20:29:28
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback