hemma!

nyss hemkommen och har dunkande huvudvärk, aj aj. ska ta en tablett snart och tvätta av mig sminket. sen ska jag baara slappa, mysa runt här hemma, umgås med min kärlek och ha det bra (: vi ska titta på film, spela sällskapsspel och dricka te. blir nog lite kvällsfika också med tända ljus (:

alex hämtade mig hos familjen och det var skönt. med tanke på huvudvärken (: då hade jag fått på barnen sina pyjamaser, gett dom välling och fått dom lite halvtrötta. vi låg i sängen och tittade på bollibomba och varvade ner från kvällens galna lekar. och det var skönt (; lilleman var inte så bra i magen idag.. så jag höll på att dö när jag skulle byta blöja. tur att jag inte kräktes.. haha. nejdå, så farligt var det inte.. bara jag som är lite känslig..! hu. men man blev nöjd och skrattade för fullt. bra det (: det här måste vara det bästa extra jobbet någonsin! barnpassning alltså. jag älskar barn! och det är bra betalat. och så hittar man på roliga och mysiga saker ihop ju. perfekt nu när jag pluggar! (:

nu är jag helt inställd på tisdagsmys här hemma! ska hoppa i mjukisarna och tvätta av sminket och välja film! det var så skönt att komma hem till en storstädad lägenhet. min alexander är den bästa i hela världen! (:

vi hörs senare. ha nu en riktigt mysig tisdagskväll. puss&kram!




Kommentarer
Postat av: Johanna

låter som att du haft en mysig dag, bortsett från huvudvärken då!

vad blir det för film? :)



Puss&kram söte <3<3!

2009-02-17 @ 20:16:09
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback