home sweet home

jag älskar att vara hemma hos min mamma. älskar lägenheten och såklart min mysiga mamma. hon är så kramgo så (: och lagar väldigt god mat. fick tillochmed matlåda tills imorgon (: snällis! ingen lunch serveras på lyra, så det ska bli gott med kyckling, svart råris och morötter. riktigt gott. allt tillagas i en lergryta. perfekt mat och det sköter sig så gott som självt (: vi sydde gardinerna och imorgon sätter jag upp dom. kommer bli så himla fint. ska till mami också någon dag och sy en gardinkappa till köket i vitt. jupp (:

har varit helt pirrig i magen hela kvällen. längtar så himla mycket efter lampan jag köpte! ska bli så himla kul att få hem den. känns som julafton! :D har velat ha den riktigt länge nu, men tyckt att den är för dyr.. men efter flera månaders letande på blocket utan resultat och nu hittade jag ju en sida som sålde den billigare än på andra ställen så slog jag äntligen till. den kommer ju inte direkt bli billigare. tyvärr kan jag meddela att tapeterna till vardagsrummet får vänta tills nästa löning (; har lovat mig själv att ha en viss summa på sparkontot innan jag köper någonting. så nu får vi vänta. men det är lugnt. det blev bättre nu när vi la in valnötsgolvet. och sen ska vi sätta upp en tavla imorgon i svart och vitt. oväntat va?! ^^

imorgon kommer ellinore hit. alexander lillasyster.. eller liten och liten. hon är 19 (: vi ska bjuda på thaimat med kyckling. gott och sen ska vi nog se på film och så. ska bli riktigt mysigt! längtat!

jag borde verkligen tvätta av mig sminket och borsta tänderna.. lånade hem en skitbra tidning av mamma. massa GI info och recept osv. hur andra lever som följer GI mm. det ar en lista med mat, vad man ska spara, vad man ska köpa och vad man ska kasta.. blev förvånad att vi faktiskt alltid följt GI utan att vetat om det. med undantag för vitt socker som vi hade i tet.. nu kör vi med honung eller råsocker och det är helt okej (: annars är vi riktigt duktiga (: nu är det bara träningen som ska komma igång! väntar på pengar från FS till mitt gymkort.. dom är lite för sega tycker jag ^^ det kryper i kroppen. och idag kom gymkläderna från adidas också. eller dom har legat på posten jättelänge, men jag har inte hunnit hämta ut dom.

imorgon ska jag upp 07:30. sen går jag  till bussen 09:00, börjar på lyra 10 - 12 sen lunch, sen studievägledarmöte 13 - ca 14, men och städa lite, sen får vi ju besök (:

nu blir det att sova gott mellan vita mjuka lakan! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

eran kväll lät jättefin! :)

och hoppas att den här dagen blir lika fin!



puss&kram

2009-02-03 @ 10:55:03
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback