kinamat

hej allihopa (: vi är hemma hos alexanders föräldrar nu, hela familjen ska ut och äta på kina restaurang tillsammans. ska bli jättemysigt! dom ringde och frågade om vi ville följa med och såklart ville vi det!

vi har bokat bord halv sju, så vi ska nog åka snart. sen får vi se när vi kommer hem ikväll (: om vi stupar i säng, eller orkar hitta på någonting!

vi har pratat massa om köksrenoveringen. gud, det ska bli så himla roligt (: längtar! det blir nog om någon månad som vi sätter igång, måste ha några veckor och planera in i minsta detalj.. sen vet vi inte om vi ska vara så lata och låta hantverkare göra jobbet. jag tycker det är skoj att renovera, men skojigare att ha mystid tillsammans! vi får se helt enkelt (:

sen är det bara badrummet och hallen kvar. skönt skönt! och om vi ska fixa som en tvättstuga/datarum inne i gå in garderoben. sen kan vi slappna av och ha massa kvalitetstid tillsammans. våra månadskonstnader kommer sänkas med flera tusen i månaden och vi har redan börjat planera för mysiga saker som vi vill göra (: bla en lite semester i sommar. myspys. den 6 juni 09 firar vi 3 år som par, 2 år som förlovade och 1 år som gifta! så då ska vi hitta på nått mys :D

sitter och kikar på styleroom på olika kök. spännande. ska spana lite i min inspirationsmapp också för kök när jag är hemma igen.

hoppas ni får en jättemysig fredagskväll. ta hand om varandra! puss&kram så hörs vi lite senare (:





Kommentarer
Postat av: Hanna

Va roligt med er lägenhet! Ser fram emot massor av renovering här nu framöver då;-) Ha en toppen helg!

2009-02-27 @ 19:22:50
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback