klassisk

jag har blivit förälskad i klassisk musik. det är så otroligt avkopplande. perfekt mot darriga nerver, haha (: det känns som man lever på ritkigt när man hör dom ljuva tonerna. just love it. känslan i kroppen och lugnet, är oslagbart.

mamma gick nyss. vi tittade på "den man älskar" fin film. älskar man någon är det svårt att hålla sig ifrån den personen. det bevisade dom i filmen. tragisk dock. se den så får ni se!

jag är inte trött, men ska ändå bege mig i säng. jag vill hinna läsa innan jag slocknar. för jag gör det ganska så fort när jag lägger mig i sängen. får skylla på våran för sköna säng (; och vetetofflorna jag fick av min bästa vän i julklapp. <3 älskar dom. ni som har sömnsvårigheter, pröva dom!

imorgon smäller det. (; ska nämligen testa min gamla otränade kropp om jag pallar av att träna gym. jag vet att det kommer ta emot ibörjan. jag har inte tränat på tusen år. bokstavligt talat.. men jag vet en bra sak (om man får skryta) jag har tränat hela mitt liv och har en riktigt bra grund. jag har platt mage och man ser mina rutor om jag spänner ^^ okej så är det inte alls, där ljög jag. jag hade rutor innan.. men dom är borta. sexpacket (jag gillar inte magrutor på tjejer) men vad gör man, dom ploppade ju bara upp när jag tränade. men jag har iallafall en väldigt vältränad kropp. så det kommer inte bli jobbigt för mig på gymmet. det enda som är jobbig är väl att hålla fast motivationen. får helt enkelt sparka mig i arslet. (; åker iallafall och köper gymkort imorgon och kutar lite på bandet, cyklar och testar lite annat. sen bokar jag in mig på gruppträning via nätet när jag är hemma. sen efter träningen ska jag hem och kika på engelskan. se vad det är för något (:

så imorgon blir det en stadig frukost på gröt och ett kokt ägg, sen traskar jag ner till bussen och åker till farsta, in på friskis och svettis.. och svettas en timme, hem, duscha, äta mellis en smoothie, göra frukost till baby och förbereda maten (: sen när alex har åkt sätter jag mig och kollar i engelska boken och sen en lugn kväll. låter som en riktigt bra söndag!

nu ska jag göra mig iordning inför natten, ska bli mysigt att krypa ner i sängen! sov så gott!

puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Mysan

gumman, tack för otroligt bra svar i bloggen hjärtat. Blir så glad varje gång jag ser att du skrivit. Du får komma närsom, typ mellan en måndag och fredag kanske? så tar jag ledigt från jobbet så vi får massor av tid för varandra. Känner att vi behöver det. Gumman jag gråter av saknad nu!

Älskardig min underbara Fanny<3

2009-02-22 @ 00:28:56
URL: http://mysacka.blogg.se/
Postat av: jessi

Godmorgon!



Nu är du säkert på gymmet så när du läser detta så har du hunnit träna! jag ska också börja träna igen, har bara så svårt o bestämma mig vart. blir nog samma ställe som min man, då kan man träna ihop ibland! =)



ha en skön söndag!



kram

2009-02-22 @ 08:34:23
URL: http://) www.lyckoljus.blogg
Postat av: Johanna

åh hej gumman! jag har haft besök av vänner sen i fredags natt. och nu är jag bara här lite kort, ska åka hem till mina föräldrar ett par dagar, men några inlägg kommer det nog bli där med :)



nu ska jag läsa dina inlägg innan jag packar vidare! :)



puss hjärtat <3!

2009-02-22 @ 10:30:03
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Mysan

men min skatt då tar vi tors - sön. Så får vi lite tid. Mysa, gå på bio och bara vara. Kan inte vi ringa ikväll eller imorgon? och boka direkt då:) typ om tre veckor eller så så tar jag ledig från jobbet? Älskar dig min underbara vän<3

2009-02-22 @ 10:53:48
URL: http://mysacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback