kväll.

nu är det mörkt ute, massa tända ljus här inne hos oss och i bakgrunden är norah jones på. riktigt mysig musik om ni frågar mig (: vi har precis duscat tillsammans och nu är älsklingen nere och slänger lite kartonger.. bla den som bourgin kom i. en stor sådan! jag ska plocka undan lite i köket och bädda sängen. sen värmer jag på gårdagens middag som blev över. ska bli gott, och framförallt skönt att slippa tänka på att laga mat, utan ha massa tid till varandra istället. underbart! <3

idag har vi varit i farsta centrum, reklamerat ett latteglas (handblåst) som sprack när jag skulle hälla i varmt vatten. tur att jag inte fick allt över mig! (: så vi fick ett nytt! fast vi inte hade kvittot. bra det. sen åkte vi till ikea och bytte våran vita kulla lampa som vi köpte.. till en helt ny. fick alltså ett tillgodokvitto på 899 kr. perfekt! synd bara att just den vita inte fanns inne.. imorgon åker baby och hjälper sin syster att köpa ny dator. så då svänger han förbi på ikea i barkarby och köper en sprojlans ny (: i rätt längd den här gången, haha!

ikväll blir det mycket mys i soffan. med alla möjliga goda saker på bordet. två olika dipper, morotsstavar, gurkstavar, chips, popcorne och smågodis. ska man ha mys och film kväll så ska man (; om en timme är dom här, så det är väl lika bra att jag sätter igång (: så lätt att fastna i varandra bara.. och det gör vi ganska lätt. att pussas, kramas och mysa i soffan är så mysigt ju.. och tiden försvinner fortare än vad man tror!

hoppas ni har en jättemysig kväll <3 det ska vi ha (: hörs senare! puss&kram!



jag hittade den här bilden på styleroom hos en tjej.. jag älskar tyget. det är från åhlens.. och jag vill vill ha det! undra om det går att få tag i nu med?! eller om dom kan beställa in :D



Kommentarer
Postat av: Johanna

Det låter som en fin dag gumman!



Mår du bra? :)



PUSS <3!

2009-02-15 @ 19:27:53
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Hej! Läser din blogg lite då och då och tycker du verkar vara en bra, trevlig och ärlig tjej. Men, nu skulle jag vilja ge dig lite konstruktiv kritik. Såg att du köpt en Kullalampa från Ikea på Blocket, och sen lämnat tillbaka den på Ikea och fått ett tillgodokvitto på den för att höjden på Lampan var fel. Jag tycker inte det var så snyggt gjort. Köper man begagnat kan man inte räkna med att allt ska vara perfekt, varför inte bara sälja Lampan på Blocket igen istället för att "lura" Ikea? Tur att Ikea har en väldigt generös återköpspolicy.

2009-02-15 @ 22:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback