middag

ska precis börja med middagen. älsklingen har varit söt och förberett allt (: ska bli riktigt gott med thaimat ikväll. ellinore är på ingång och lägenheten doftar nystädad och vi har tänt två st yankee candle clean cotton och det luktar så gott! (:

dagen har varit bra! förutom en viss sak. min lillebror skickade ett sms till mig och sa att han var tvungen att ta bort mig från facebook.. och gissa varför?! jo för att min rara far har skällt ut honom för att vi har kontakt. att han inte skäms efter allt han har gjort mot mig?! skämms han inte? han kan styra och ställa som han vill, men han kan väl för fan inte gå in och styra om vi syskon ska ses eller inte. blev både matt, ledsen, tom och framför allt arg. fast arg orkar jag inte vara. han är verkligen inte värd att slösa min energi på. hur som helst så verkar det som att ska vi ha kontakt nu jag och mina syskon får vi ses i smyg :S kul va. ibland förstår jag varför han inte hade mer vett.. och jag det förvånar mig verkligen att han inte har lärt sig någonting under dom här åren. jag skämms verkligen för honom. han är verkligen en liten människa.

nog om det. ikväll ska vi ha en mysig kväll, vi ska äta gott, efterätt (har bara inte kommit på vad ännu) så vi ska ner till ica sen och köpa nått gott (: sen blir det film. jag har tänt ljus i hela lägenheten och det är verkligen mysigt! dom vita gardinerna blev toppen i vardagsrummet (: så nöjd! har fått låna en av mammas elflugan också :D så den står fin i vardagsrumsfönstret. om några dagar kommer bourgin också stå här och lysa fint! (:

ska laga mat nu.. dom är påväg hem. hoppas eran kväll blir jättemysig! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Johanna

men åh, det där lät ju inte alls kul! :(



men det låter som att ni kommer ha en jättefin kväll. ta hand om dig <3



puss&kram!

2009-02-03 @ 18:39:12
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Malin

Det var inte roligt.

Men hoppas ni nångongång i framtiden kan få vara syskon på heltid =)



2009-02-03 @ 23:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback