mys hemma i det vita vardagsrummet

jag har mest myst runt här hemma hela kvällen. har massa tända ljus i kivilyktorna och lamporna har jag dimmrat ner ordentligt. jag är SÅ glad för min bourgie från kartell. kan knappt slita ögonen från den! (: har tittat på tv och ätit torr-rostade jordnötter. gott men jag mår illa. åt bara en näve som man ska.. hm. jaja (:

imorgon är jag ledig på dagen (hade engelskan börjat nu hade jag suttit och pluggat på lyra från 10 - 15) men nu blir det körkortsteori istället. funderar på en skön promenad också. om det inte är lika halt som idag (: på kvällen ska jag hem till en familj till. dom bor här där vi bor och behöver bara hjälp en dag i veckan. så vi får se (: en tjej på två år är det. innan det blir det middag med älsklingen och sen efter besöket hos familjen kommer mamma och adolf över. vi ska se på film och mysa (:

ska nog försöka komma i säng snart.. eller nu. börjar jäspa! topp hälsa ligger inne i sovrummet och den längtar jag efter att läsa (: så nu blir det sängdax!

sov så gott alla fina! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

vad fint att du tyckte det :) och om du vill veta något mer är det bara att du frågar! det vet du ;*



jag har kollat på en jättemysig film, Garden State - om du inte har sett den tycker jag verkligen att du ska se den! Zack Braff som spelar JD i scrubs har huvudrollen.. :) - så, min kväll har varit fin. film blandat med tomatsoppa, smoothie och att svara på frågor... :)



jag borde ge mig in i det mer.

men är inte matvete och sånt där mycket dyrare att köpa än ris? :/ vad smakar det? haha!



hoppas mötet med familjen går bra imorgon, men det tror jag! :)



Puss och sov gott sötnos <3<3!!

2009-02-11 @ 23:55:11
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Du har en utmaning att hämta hos mig om du vill :)

Kraaam

2009-02-12 @ 00:34:19
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Alltså, SNÄLLA, ändra så att texten i din blogg blir mindre ljusgrå och mycket större. Just nu undviker jag att läsa de flesta inlägg för att texten är grå (svårläst) och miniminimal (ännu mer svårläst).

2009-02-12 @ 04:46:48
Postat av: Hanna

Den var jätte cool den där lampan, passar in bra hemma hos er! Kram

2009-02-12 @ 10:17:03
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alltså, den där lampan har jag också suktat efter...den är grymt fin! Klart ni skulle skaffa den! Tänk vad man kan bli glad av såna där små detaljer! Att man lagt en del pengar på nåt, men som bli så perfekt bra!Hi hi! Kram Petra

2009-02-12 @ 16:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback