myskväll (:

har längtat efter ikväll. det ska bli så himla mysigt att få gosa med alexander och titta på film, tända ljus, äta frukt och bara vara med varandra! (: men först ska vi laga middag och sen blir det mys i soffan hela kvällen!


I morgon är jag ledig, eller jag är ledig fram tills måndag! riktigt underbart. engelskan börjar den 1 mars så den här månaden ska jag plugga stenhårt till körkortet. och jobba då (: så imorgon på dagen när baby sussar ska jag göra mig en kopp te och krypa upp i soffan och börja läsa teorin. bläddrade lite i boken och det srr himla bra ut. kul när det inte bara är text utan bilder också (: helena kommer hit efter jobbet och då äter alla tre, jag, alle och helena tillsammans och sen ska jag och gumman ha tjejkväll! vi ska planera lite inför träningen på gymmet också. för nu är mina pengar från FS påingång! äntligen! ska bli så skönt att röra på sig :D sen sussar hon här och sen på fredagen går vi upp och äter en lugn frukost och sen ska hon iväg till annat. så då blir det till att plugga också för mig (:

älsklingen går runt och tänder alla mysbelysningar här hemma. åh, jag trivs så himla bra här hemma. jag är en riktig hemma-mysare. skulle kunna vara här dygnet runt ^^ här känner vi oss verkligen hemma. jag älskar stället vi bor på. lugnt, nästan bara bostadsrätter, ligger mellan två sjöar, så det är nära till badstrand. nära till centrum med massa affärer och mycket och fin natur. helt perfekt (:

nu har baby börjat dammsuga. jag ska plocka ur diskmaskinen och börja med middagen!

ha en jättemysig kväll allihopa! puss&kram!

 

älskar dig finaste!



Kommentarer
Postat av: Johanna

vet du vad för specifik utbildning du vill läsa än? (syftar på inlägget nedan) :)



ni verkar bo i ett fint område, var i stockholm är det? :)



klart jag kommenterar, tycker själv det är så kul att få några ord skrivna till mig!



idag har jag varit hemma hos en kompis i nora, 3 mil härifrån. ätit tacos och bara varit litegrann, väldigt skön dag!



puss&kram!!

2009-02-04 @ 21:01:02
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Erica

Vi fixade det själva med diskmaskinen. Det är nog inte så svårt tror jag. Inte vad jag vet iaf :P Dom säger att det inte var det iaf.

Ah man behöver verkligen renovera ibland.. så man får SITT. Inte vad någon annan hade innan. Man vantrivs på något sätt då.

Jag stormtrivs i våran lägenhet nu och det blir bara bättre och bättre.



Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte alls hade det här modet innan :D jag var också skitvelig. Men det är tack vare Alex :D Han är iof målare, så ledsnar vi efter ett tag så byter han på ett nafs :D

2009-02-04 @ 21:47:22
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hello tjejen!! Jag köpte tapeterna från England på denna sidan: http://www.sandersonfabrics.co.uk/ Frakten kostade 23 pund, men det lönade sig ändå eftersom tapeterna var så mkt billigare! Frakten blir billigare om man beställer färre rullar! Men du jag undrar om lampan igen (Bourgie)....jag hittade bara att den kostade typ 1700 plus moms och frakt. Har jag kollat fel?? Kram!

2009-02-04 @ 22:28:49
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men åh, jag tycker det är fint att du har så himla mycket funderingar ändå, det är ju jättebra! :)



jag är ju "bara" 88.a, så än så länge har jag ingen utbildning. jag vill verkligen utbilda mig till någonting, för att ha some kind of "titel" på vad jag är inom yrkesvärlden liksom. dock känns det inte som att jag har någon som helst aning om vad. allra helst vill jag ju få pengar för mina fotografier (vågar dock inte ge mig in i den branschen pga den kostnad det är att läsa foto överallt... och för att konkurrensen om ett par år kommer vara extrem, med tanke på att foto är så otroligt populärt, så- det kommer nog få förbli en hobby). Eller så skulle jag vilja få pengar för mitt skrivande, eller för att sjunga. Men, dessa tre känns ganska orealistiska tyvärr... Tankarna har väl befunnit sig lite på massör, behandlingsassistent, journalist (men då kräva skyhöga poäng av gymnasiebetygen för att komma in...) Allting känns mest som frågetecken tyvärr. :/ allra helst vill jag ju tjäna bra, så att jag verkligen kan leva liksom! :P



Puss&kram!

2009-02-05 @ 09:08:01
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback