på lyra!

just nu sitter jag här på lyra.. vi slutade precis och jag väntar på bussen som går fem i.. så några minuter till tänker jag stanna.. stå och frysa vis busshållsplatsen är ingen höjdare (:

jag har ju frågestund tills ikväll, några inlägg ner.. och återigen, inga frågor är dumma.. vill ni kan ni ju fråga anonymt. jag är ju ganska öppen i bloggen. men vissa saker kanske ni inte förstår, eller vill veta mer om. kan handla om precis vad som helst! (:

idag har det varit jättebra här på lyra. vi har grupp på tisdagar. hjälper varandra med olika saker och bygger upp trygghet mm. det är fina människor jag jobbar med och man utvecklas riktigt mycket själv och tillsammans med dom. jag går hem med liet mer styrka och pepp! (:

när jag kommer hem ska jag skriva en matlista. har ni några föslag? (: vi äter allt utom fisk.. eller ja, jag älskar fisk, men alexander är ingen fiskälskare.. men jag jobbar på det (; änsålänge får vi proppa i oss fiskleverolja!

ska kika mejlen lite innan jag går.. men vi hörs sen när jag är hemma! hoppas att ni mår bra! det är ni värda! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

aw vad söt du är! tack i förskott ;]



jag mår bra idag, är fortfarande lite bitter på arbetsförmedlingen, men det hör ju inte direkt till hur jag mår. så - jag mår bra! :)



haha ja, men eller hur! det får inte vara gegg i gulan, det känns, äckligt på något sätt!



hihi, jaa!

nästa steg får bli att dricka te ur vinglas - DET lär ju kännas lyxigt och gott i mängd ;*



mår du bra idag?



Puss&kram! <3

2009-02-10 @ 13:56:02
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: sofia

vart bor du? varför blev du utbränd? vad finns det för bidrag att få om man pluggar som du nu gör?

hur kan du känna nån från umeå? =)

2009-02-10 @ 17:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback