pirrig!

sitter här på golvet med världens pirr i magen. ska snart iväg till en familj och träffa dom och deras 2 åriga dotter saga (: hoppas hoppas att det känns bra! för då har jag iallafall några timmar där också! (: och mer pengar till köksrenoveringen. wii!

vi åt ost och skinkpaj i dag. med massa sallad. proppmätt är jag och det är ju bra (: mamma kommer runt halv åtta och äter då. så håller jag henne sällskap. försöker hålla mattiderna någelunda och jag var skithungrig nu när alex skulle äta.. har bara ätit yoghurt med linfrön och kanel.. och sen en näve torr-rostade jordnötter.. och sen vatten. så jag var som sagt ganska hungrig!

idag kom överkastet från ellos. ska bli kul att pröva att bädda med det. det ser himla fint ut iallafall. och tunt, så det är lätt att bädda med. hoppas bara att inte sängkläderna lyser igenom.. då åker det tillbaka!

har beställt lite bilder i dag från fujidirekt. kommer pryda en vägg i vardagsrummet och en i köket. kommer bli fint. ni får se sen när allt är uppe.. måste hitta fina ramar också! (:

bussen går precis utanför huset, så jag har lite tid på mig.. ska bädda sängen med överkastet och se hur det blir.

vi hörs senare, jag bloggar när jag är hemma runt sju igen! ha en jättemysig kväll allihopa! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Johanna

ska bli spännande att höra nu om en stund hur det har gått :D



puss <3!

2009-02-12 @ 18:16:46
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Marielle

Beställer du från andra ställen än fujidirekt? Jag vet att jag inte fick 100bilder gratis fast dem erbjuder det då man blir medlem eller om det är vid första gången man beställer från dem.

2009-02-12 @ 19:51:11
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback