slut på måndag!

är påväg i säng! är på toppenhumör och inte alls trött, får helt enkelt ta vara på min pigghet och läsa lite i engelskaboken, sen blir det inredningstidningar och måbraböcker som jag läser! sitter och lyssnar på musik just nu. atomic swing med smile. man blir så hurtig av den låten!

vi ska göra en bokrecension som sista inlämningsuppgift och idag köpte jag twilight på engelska! (såklart) andra som läst den säger att dom sträck läst den. hoppas jag också gör det, för det är över 450 sidor ^^ den ska komma om ca två dagar. ska bli kul att få läsa den. älskade ju filmen! (: och perfekt att man fick välja bok själv! ringde och pratade med min lärare idag! dom hade skickat en lista på förslag om böcker.. ingen verkade direkt lockande, så det va bra som sagt med eget val (:

jag och mamma har fikat nyss, jag gick ut i köket och bredde varsinn macka och varsitt glas med naturell yoghurt med linfrön och kanel. mums! hon läste min blogg och så (: vi har haft en jättemysig kväll. tittade på maria larssons eviga ögonblick. en jättefin film. intressant att se hur dom levde på den tiden. mamma gav den fem stjärnor av fem (; filmen kanske var mer i hennes smak än min.. men vad gör man inte för sin mamma!? ^^

måste fråga er. vad tycker ni om "må bra" tipsen..? ska jag fortsätta att lägga ut några varje dag? jag gör det sågärna för er såklart. men har ni inget lust, så slipper ni såklart ^^ jag har allt i skallen, så jag lär mig inget nytt. så speak up people! and let me know!

tänkte sträcka lakanen och skaka täckena nu.. vädra ut och göra mig iordning för natten. skönt att komma till ro. behöver nog det. var uppe ganska tidigt idag ju (: och ska upp tidigt imorgon igen. plugg och det ska bli roligt!

sov gott nu, så hörs vi imorgon! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Surya

Jag tycker det är jättegulligt med dina måbra tips. Det behöver alla påminnas om ibland!

TACK

Kram Surya

2009-02-24 @ 04:57:50
URL: http://www.poppelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback