snart sova!

filmen tog precis slut och den var riktigt bra. jag bara älskar dansfilmer. jag blir mer och mer sugen på att ta upp dansen igen. att dansa sex dagar i veckan, tre timmar per pass och sen sluta tvärt var verkligen sorligt! jag älskar ju att dansa! nu när jag känner mig mer stabil och känner att jag klarar av mer än vad jag klarade av när jag inte mådde lika bra kan jag sakta börja fundera på hur jag vill fylla ut mina dagar! och det är så himla himla roligt! nu börjar ju leva på riktigt igen. sa jag att jag verkligen har längtat!? :D

kivi lyktorna står på vardagsrumsbordet och värmeljusen är så fina. har druckit en stor kopp te och myst i soffan med katterna. måns har legat på min mage hela filmen. så mysig (:

imorgon ska jag upp halv åtta. äta gröt med kanel och mjölk och en kopp te. en bra frukost för en bra start på dagen! sen tar jag bussen till lyra. 10 - 12 är jag där. egentligen ska jag gå till 15 på måndagar, men eftersom engelskan börjar i början av mars, så har jag inget att göra där. ev. stannar jag till runt 14 och pluggar körkortsteori. ni kanske har förstått att jag SKA ta mitt körkort det här året. jajamensan (: påtiden!

älsklingen har blivit erbjuden ett annat jobb, det gäller inte förens nästa vinter, men ändå. det är som drift chef på ett säkerhetsföretag. och tar han den tjänsten får han mycket bättre betalt + dagjobb. nu får han ut 20.000 efter skatt för det jobbet han har nu (vanlig anställd + gruppledare) ja då kommer han komma upp i den lönen han strävat efter på 30.000 efter skatt, har jag inte sagt att det går om man bara vill?! va :D han ska ändå söka in till sin utbildnng som säkerhetschef så han har den att luta sig tillbaka på. man vet ju aldrig vad som händer. ett år är ju en tid. men tar han det jobbet.. ja då ser våra planer lite annorlunda ut. då kan vi bygga villan så mycket tidigare.. "då kan du bli med barn och så flyttar vi in en månad innan vi blir föräldrar.." tänk om allt skulle lösa sig så. så enkelt..? vad är oddsen. jag ska iallafall läsa upp mina tre ämnen nu. sen ska jag läsa lite ledarkurser och lite annat. är inne på en linje när det gäller utbildning nu. man ska alltid sikta mot stjärnorna. och det gör jag. både jag och alexander satsar riktigt högt! vi vill bli någonting. vi vill verkligen komma någonvart. och det gör vi varje dag, mer och mer. alex är den bästa på sitt jobb. han kan inte klättra högre och nu får han ev. göra det iallafall. så himla stolt över dig gubben! <3

och vill ni veta en jätterolig sak.. (pratade med alexander precis, påtal om dansen) jag hade en sida uppe på hans dator om salsa kurser.. och nu vräker han ur sig att han vill gå med mig! JAG & ALEX ska bli salsapartners :D hur underbart är inte det?! fysjutton vad roligt. vi brukar dansa här hemma (vi dansar och sjunger nästan varje dag här) och att få lära sig salsa + dansa med den människan jag älskar överallt annat kan bara bli perfekt (: blev så glad! ska kolla upp när vi ska sätta igång.

mycket som händer.. från att bara suttit stilla. nu börjar allt röra på sig. det börjar likna mitt aktiva liv som jag hade innan jag blev sjukskriven. men nu känner jag efter mer. vill inte gå in i väggen igen.det har jag inte tid med.

2009 har jag och ska jag:

- jag håller på att plugga till körkorkortet (lite varje kväll)
- jag och mamma ska ut och övningsköra 1-2 ggr i veckan
- jag börjar plugga engelska på distans i början av mars
- jag har skaffat mig ett extra jobb som jag verkligen tycker är kul.
- i april söker jag in på heltid till komvux, och läser olika ledarskapskurser & Personaladministration mm.
- jag och helena börjar träna nu om någon vecka, gym, gruppträningar och simmning 2 ggr i veckan
- jag och alexander börjar på salsakurs tillsammans <3
- och om jag är lika duktig som jag hoppas att jag är.. så tar jag även mitt körkort innan året är slut.

lite lagom planering. sen högskola/universitet. :D lääängtar! jag behöver mål för att kunna ta mig dit. och mål, det har jag så det räcker och blir över..!

vi ska åka och handla imorgon. så utmaningen (jag har inte glömt den) att fota vårat kylskåp.. det ska jag göra så ni får se imorgon! men jag tror ni kommer bli förvånade, för GI maten är inte lika tråkig som man kan tro. man får till och med äta vispgrädde ;D (i måttliga mängder då)

ska borsta tänderna nu.. ringa mamma som ringde nyss (vi säger alltid god natt till varandra på kvällarna) sen ringder jag alex när jag ligger i sängen och sen ska jag bläddra i nya elle interiör som kom idag (: såg fin ut på utsidan. mycket kök osv. kul!

nu - sova. puss&kram, vi hörs imorgon! (:





Kommentarer
Postat av: Madde

Kan inte du ha en liten frågestund här i bloggen..?? Tror du haft de förut, men skulle va kul me en till isf :) Nu har ni ju varit gifta i några månader.. jag vet att du vill plugga åsådär.. men har ni börjat fundera på barn nånting? Vill ni har barn? När isf och hur många? :) Kram

2009-02-10 @ 04:41:11
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Marielle

Vilken blankt hår du har!! Vad gör du med det??

2009-02-10 @ 09:46:38
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Johanna

gud vilket underbart inlägg fanny! hälsa grattis till jobbet åt din alex! gud vad kul! :)



jag tror att ditt 2009 kommer bli precis så som du vill ha det!



PUSS<3!

2009-02-10 @ 10:22:06
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Nicole

OM du behöver kurslitteratur till PA-kursen så hojta! =) Jag har mina böcker kvar sen förra terminens kurs....

2009-02-10 @ 14:09:16
URL: http://www.varmdomorsan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback