thursday morning!

god morgon allihopa!

jag vaknade vid kvart i sju och var pigg som en mört! (: låg kvar en stund och tittade på alex när han sov. vackra varelse! <3 sen klädde jag på mig och gick upp. ska göra lite frukost och en kopp te och sätta mig i soffan och avnjuta dagens första mål!

jag tar bussen till lyra och pluggar körkortsteori mellan 10 och 14 sen hem och umgås med alle (: han jobbar i kväll, så vi får kärlekstanka ordentligt innan! kommer sakna honom så mycket! ): men vi ses ju imorgon igen!

saknar att umgås med mamma så jag ska ringa henne och fråga om hon vill komma över ikväll och fika och se på film (: det hade verkligen varit mysigt. det var ett tag sen vi sågs nu! man får passa på när man är ledig.

jag ska försöka att komma iväg och köpa gymkort idag också. hade varit skönt att börja redan ikväll. så åker jag när alex åker till jobbet och är där någon timme innan mamma kommer. låter bra!

min hjärna är ganska tom just nu. så jag får inget vettigt ur mig, haha.

hoppas ni får en underbar dag! vi hörs sen när jag kommit hem! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: tessan

Tack gumman för din kommentar! Jag hoppas att jag blir bättre annars får jag i värsta fall sjukskriva mig för det är ju inte bra att jag är sjuk då och då från jobbet, för då kan jag ändå samtidigt gå till en sjukgymnast och göra lite övningar om jag blir sjukskriven. Det kanske inte är så himla rolgit men man kan inte alltid rå för för dom problem man får när man är gravid! Annars är allt bara bra med mig :) Du verkar må bra och verkar få allt att falla på plats med pluggandet och allt, glad för din skull att du har blivit så stark!

Nä förlåt för att jag inte svarade på smset, jag skulle svara senare men sen glömde jag bort det, alltså jag har blivit så glömsk av mig sen jag blev gravid, det är nästan lite farligt :D haha..

Skulle till jobbet en morgon och gick från väskan med allting i. Ibland så tror man att man är helt från vettet! Kan inte låta bli att skratta åt mig själv för det :D

Det är faktiskt lite komiskt!



Hoppas du får en bra dag idag, gumman!

Jag själv ska försöka få tag i min barnmorska och sen ska jag bara ta det lugnt. Orkar ingenting annat! :/



puss&kram <3

2009-02-19 @ 09:05:59
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag skulle också vilja gå på gymmet, sånt är så otroligt skönt, man känner sig så bra när man kommer ut därifrån! :)



Hoppas dagen blir fin ;*



Puss&kram <3!

2009-02-19 @ 10:18:45
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback