Underbara fredag!

riktigt skönt och härligt med helg! (: jag sitter och dricker te och äter hallon. gott! tittar lite på tv och ska snart sätta mig och plugga lite. så det känns tillåtet sen att slappa i soffan ikväll och ha myskväll.. när plugget är fixat (:

sov riktigt gott inatt och det var jätteskönt. magen mår mycket bättre nu och det är jag glad för. idag ska jag verkligen sköta matrutinerna och äta bra! jag har magkatarr och det märks tydligt när jag slarvar med maten. det är ju bra, så äter jag bra mat :D man ska alltid försöka se det positiva i det hela..!

så ikväll blir det myskväll för min del. ska titta på let's dance och någon film, krypa upp i soffan i mjukiskläder och läsa inredningstidningar, tända ljus och bara ta det lugnt! den här helgen ska jag bara slappa! på måndag börjar engelskan, och då ska jag vara ordentligt utvilad :D mamma kommer över på lördag också. mysigt! sen ska jag träna i helgen också! så skönt! :D

nu är det dax för plugg! puss&kram underbaringar! (: ha en jättemysig fredag!






Kommentarer
Postat av: Johanna

åh tack fina du! jag hoppas också att jag inte blir sjuk. men, nu har jag ätit en pannkaksfrukost - ganska sent dock, och jag känner mig likadan fortfarande, så det berodde inte på hunger. känns lite drygt, jag ogillar verkligen att vara sjuk! men för att försöka dra det positiva ur Det, så är det ju Helt okej att bara slöa när man är sjuk!



förutom möjlig sjukdom, så mår jag bra! och jag sov jättegott :)



nötter, det har du rätt i. vad rekommenderar du för nötter? vilka tycker du är godast? :)



puss & kram honey <3<3!

2009-02-20 @ 12:52:36
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag försöker, får inte tänka bittert varje dag! det räckte med den bittra dagen i förrgår!

ja det var otroligt gott med pannkakor faktiskt, åt resterna från gårdagen, med lite skivad banan, hallon och mörk choklad - otroligt gott :)



åh gud jordnötter var evigheter sen jag åt! jag ska nog antingen pallra mig iväg till ica, eller be en vän köpa med lite random nötter när hon ska komma hit o dumpa grejer, känns som att det vore så himla skönt att slippa gå ut!



jag ska försöka städa litegrann faktiskt, och diska. borde laga någon vettig mat - vet du något gott man kan göra med bacon och saker som man, har hemma? :p och så ska jag kolla på film (kommit på någon grund på filmlistan? <3), dricka te och kura i soffan! och kanske försöka söka några jobb!

- du vet inga jobb i stockholm? jag har nämligen en halvbror i åkersberga som har ett rum jag kan bo i ett tag, om jag skulle lyckas hitta något jobb i stockholm.



hur ser din dag ut?



Puss&kram sweet <3<3!

2009-02-20 @ 13:09:45
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback