Underbara fredag!

det är helt vitt utanför fönstrena. och det snöar fortfarande. så himla mysigt! och vackert!!

skönt med helg! har inte så mycket planerat inför helgen och det känns skönt. imorgon ska jag hem till familjen jag ska jobba hos och träffa dom tre barnen och se hur dom bor (: och äta middag där! riktigt mysigt!

vi ställde klockan på nio och gick upp och åt frukost tillsammans, sen åkte helena en timme senare. och jag har städat lite i köket och läst lite bloggar (:

tänkte kolla på film snart! och bara ta det lugnt! alex ska upp runt två tiden, så jag får sysselsätta mig några timmar själv! så film, bläddra i tidningar, dricka te och mysa runt här hemma låter perfekt! (:

ska plugga lite körkortsteori också tänkte jag! va hembjuden på middag hos mamma ikväll. men jag behöver en ensamkväll. bara ta hand om mig själv. ta ett bad och ta det lugnt! skönt, riktigt skönt!

vad ska ni hitta på idag? hoppas ni mår bra! ta hand om er (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Anne

Hej! tack för din kommentar kul att du gillade min blogg :) Jo, jag brukar redigera lite kontraster, vitbalans och nivåer på mina foton. Påslakanen köpte jag på Hemtex för något år sedan sedan så jag tror inte att just dom finns kvar där nu. Kram tillbaks! :)

2009-02-06 @ 10:47:34
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Johanna

här slutar inte snön falla, både fint och mindre fint - vill ju ha vår ; vad blir det för film? :)



jag ska iväg om en stund och bli fotad av en bekant som övar på porträtt, sen blir det lite monopol med en annan vän tror jag. funderar på utgång, men troligtvis inte ;


och nu är det frukosttime :)



PUSS, ha en fin dag!

2009-02-06 @ 10:52:46
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: allicen

Det finns en utmaning till dig i min blogg! Hoppas du hänger på ;)

2009-02-06 @ 12:13:29
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback