underbart!

sitter hemma nu, nyss kommit hem. och det är så mysigt att vara hemma. varma mysiga lägenheten. älskar att vara här <3 ska snart krypa i säng, men först vill jag berätta om våran mysiga dag tillsammans!

vi vaknade efter en skön sovmorgon, åt en god frukost tillsammans med tända ljus, sen satt jag mig och planerade inför kommande dagar.. eller ja, veckor! (: skönt att ha koll på läget! och det lugnar mitt inre.. är bra på att älta saker som jag inte har 100% koll på. är väldigt organiserad av mig! sen förde jag över pengar till sparkontot. några mer tusenlappar närmare köket. vi duschade tillsammans (det är ju så himla mysigt, så vi gör det så fort vi får chansen) sen klädde vi på oss, blev en riktigt myspys dag med mjukisbrallor och hästsvans! skönt! jag är så mörk runt ögonen.. svarta ögonfransar osv.. så det ser ut som att jag är sminkad, och tur är väl det (; för idag blev det osminkat! så skönt. vi åkte till farsta när vi gjort oss i ordning och besökte tre gym.. och tro det eller ej. det fräschaste gymmet var också det billigaste..! och ligger närmast! 4 min med buss från huset där vi bor. kan inte blir bättre. måste bara fundera.. väljer jag det här gymmet kommer jag och helena inte träna tillsammans. men det måste kännas bra för mig! och det gjorde det på friskis och svettis! 2900 kr ist för 3500 kr för ett årskort, då ingår all gruppträning, gym osv! ja, vi får se helt enkelt. efter det tog vi bilen till edsviken i sollentuna. på andra sidan edsviken ligger det ett ställe som heter falkenberg. där kände vi oss hemma. vilket underbart ställe. precis vid vattnet. uppe på en höjd med utsikt över hela sollentuna och in till stan. heelt underbart. en tomt där ligger på runt 2 miljoner och det är skapligt! (: alla villor var så himla fina. tog lite bilder, tyvärr lite suddiga, då vi inte kunde stanna och fota för länge (; en tant i ett hus såg oss, haha. pinsamt värre.



vi gick och kikade på ett ställe, vågade inte gå så långt ut. men här är utsikt över vattnet iallafall och på andra sidan ser man edsviken.



lite suddig (: vissa tomter hade inte så här mycket skog framför, utan hade fri sikt ut över vattnet. helt amajsing. på ett sånt ställe ska vi bo (;





i det stora fönstret sen man tanten som såg oss.. haha. huset var fint, visst (: dock vill vi ha ett större. mohaha.



vi älskar fasadbelysning! det ser så lyxigt ut!



de flesta husen är riktigt snygga och moderna. många vita och svarta funkishus såg vi också (:



där var några av husen...

efter den mysiga hustrippen så åkte vi hem till babys föräldrar och hämtade upp lillsyrran ellinore. sen åkte vi runt som galningar och letade efter en pärlemovit sony vaio.. slut överallt. och utgående.. får se om den finns på nätet. annars kommer det nog in någon ännu bättre sen ska du se gumman (: efter dataletandet åkte vi hem till alexs föräldrar igen och åt god middag! kassler, spenat, ägg, potatis.. mums! sen äppelpaj på det. dom hade aldrig sett mig äta så mycket som jag gjorde.. haha. jag är väl inne i en matperiod just nu. tack och lov att vi äter nyttigt! annars kan det gå illa (; okej äppelpajen var ett undantag.. man får ju inte vara oförskämd och tacka nej :D

jag och alex pappa satt länge och pratade om jobb, utbildningar osv. och min rädsla för att inte lyckas. eller att ha kvar stämpeln som "misslyckad" pga. av sjukskrivning. han fick mig att inse att det handlar om hur man är som person. och alla dom fina sakerna han sa om mig, fick mig så glad! det var ett behövligt samtal och jag är så glad att vi har en sån fin kontakt! jag älskar hans familj. familjen är otroligt viktig och jag tycker så bra om allihopa! och vi fungerar så bra ihop! avslappnat och trivsamt! helt perfekt! (: vi åkte hem senare än vad vi trodde.. men det gjorde inget. kvällen har varit mist sagt trevlig och mysig! och vi fick höra gång på gång att det var så mysigt att vi kom och åt middag. och lika mysigt tyckte vi att det var!

nu är klockan midnatt och jag ska borsta tänderna och varva ner i sängen med topp hälsa och leva. riktiga måbratidningar (: älskar dom! imorgon går jag upp halv åtta. ska åka till lyra och plugga körkortsteori. som sagt, det här året ska jag ha kortet i min hand.. och ja, jag är fruktansvärt envis. så var så säkra! ^^ ger man sig bara fan på det.. så går det!

imorgon kommer jag som sagt åka iväg till lyra och vara där mellan 10 - 14 och sen åker jag hem. ska köpa gymkort imorgon också. så på kvällen ska jag gå på något pass tänkte jag! ska kika i deras kalender vad det är för pass på kvällen. ska bli skitroligt att komma igång med träningen igen! (: hämtade ut mina egelska böcker idag också.. på måndag börjar det. jag älskar att ha saker att göra! och nu händer det massor. jag är verkligen en "allt eller inget" person. och nu är det allt. blir det för mycket får jag sakta ner. men nu känns det perfekt! (: har koll på läget.

nej, nu ska jag komma till ro. det är en dag imorgon också! hoppas ni sover gott, vi ses imorgon fina ni. puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Johanna

fina du, vilket glädjefyllt och bra inlägg! :D läckra hus, läskigt med tanten dock, haha! :p men ni verkar haft en toppendag, och det glädjer mig!



sov gott nu gumman,

puss&kram <3!

2009-02-19 @ 00:34:39
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag lovar, definitivt fina du! <3!!!

2009-02-19 @ 00:47:10
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Hej du! Jag har följt din blogg ganska länge nu och du skriver alltid så peppande! Vad roligt att du ska ta körkort, jag har också nämligen som mål att fixa det det här året. Kan du inte skriva hur det går med övningskörningen och så, vilka framsteg du gör osv. Jag har precis börjat och känner mig totalt misslyckad ibland när det går dåligt... Så jag tigger om lite körkortspepp från dig, haha! Nej, men det vore roligt att följa dina framgångar med körkortet helt enkelt! Kram på dig som skriver så att man blir glad!

2009-02-19 @ 11:55:49
Postat av: fanny

charlotte: vad jag blev glad nu! :D tack så jättemycket. jag har övningkört, men inte på flera år (; just nu håller jag på att färska upp minnet och lusläser teoriboken. känns bäst att börja med den. sen ska jag och mamma ut och köra! minst 2 ggr i veckan. självklart kan jag skriva och berätta hur det går. och du, ge inte upp, håll fast tankarna på ditt mål, tänk vad det kommer vara skönt sen att kunna hoppa in i bilen och åka vart du vill! den tanken får mig otroligt peppad. hoppas det går bra ute på vägarna :) lyckokramar!

2009-02-19 @ 13:02:58
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Tack för peppande ord! Jag ska försöka köra 2 gånger den här veckan och ignorera alla som stirrar på mig i bilen med den gröna skylten! Hoppas det går bra för dig också!

2009-02-19 @ 13:30:14
Postat av: Hanna

Fina hus! Ser att vi har lite samma smak på den fronten:) Hå¨ller också på med körkort, har inte blivit mycket att åka av bara med det hemska vädret icke bra när man känner sig osäker fortfarande! Har tränat i perioder på gym, känns väldigt viktigt för mig att ha någon att träna med, någon som pushar när man inte har ork, är super mysigt att träna med pojkvännen, vi går på samma gym, Ha det fint! kram

2009-02-19 @ 14:48:05
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback