090112

jag tänkte på en sak igår när jag låg i sängen.. i år när jag fyller år så är det 090909.. hur coolt är inte det ^^ jag och alexander blev tillsammans 060606. så det är lite omvända siffror bara :D

hoppas ni sovit gott. jag hade riktigt svårt att sova i natt. vaknade hela tiden och vred och vände på mig. nervös för att jag inte ska komma upp i tid och då kan jag såklart inte somna. men några timmar fick jag och nu är jag uppe. har varit uppe sen halv åtta. gillar ju att ta det lugnt på morgonen. det enda jag har kvar nu är att dricka upp mitt te och sminka mig lite. sen åker brillorna på och jackan.. sen är det en liten promenad till bussen. skönt, då vaknar jag till ordentligt!

det ska bli spännande och se hur dagen på lyra ser ut. har verkligen längtat efter idag! känns otroligt skönt att jag får så mycket stöd, och att jag får hjälp därifrån och hemmifrån om det skulle vara någonting. det var längesen jag satt i "skolbänken" så man känner sig lite som bambi på hal is. men det är bara att hålla modet uppe och kämpa på. ta en vecka i taget som min bästa vän säger och om det gått snett ena veckan så funderar man varför och gör det bättre nästa vecka. helena är en himla smart tjej och jag är så glad att hon alltid finns där och stöttar mig. tack hjärtat!

vill ni veta något roligt? igår hade jag besöksrekord utan att hamna på mest aktiva (: 219 unika och över 500 sidvisningar. vad är det egentligen som är så roligt med min blogg? :p sen har jag fått mer prenumeranter på bloggen också. 40 st! glad jag blir! puss på er!

ska ta och sminka mig nu och komma iväg.. måste köpa busskort innan också.. så jag får nog gå om en halvtimme sådär.

vi hörs sen i kväll! jag har lite saker att fixa med idag på dagen.. skrev ju igår! men sen så. hoppas ni får en underbar måndag! ta hand om er (: puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback