090113

hoppas ni haft en bra dag hittintills? jag sov ut och sitter fortfarande i mjukiskläder! (: riktigt skönt. jag fick hem några filmer från cdon som jag köpte på rean.. stardust, trade och bridget jones dagbok. den sist nämnda är så himla mysig! tror det blir den idag! vilken filmoman man blivit!

ska äta lite brunch snart. fick inte i mig mer än en macka till frukost så det blir gott. nästa gång vi handlar ska jag köpa mer mat till lunch och mellis osv. har en kalender från topp hälsa som jag fyller i varje kväll och nu är det att fylla i för regelbundna mattider.. fem ggr om dagen. det går väl lite sådär när det inte finns ett proppfyllt kylskåp ^^ men vi vill inte handla nu innan vi ska åka heller. så det får bli det man har (:

ska ju baka bröd idag också! och laga en god middag till mig och baby. ev. kommer mami över på middag också. hon glömde sin mobil här igår, så då passar det ju utmärkt att hon äter här också! det blir fläskfilé med kokosmjölk och massa grönsaker. mums! här har ni receptet. baby ska upp om tio min, så jag ska göra frukost nu!

men vi hörs senare såklart (: ta hand om er! puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback