amajsing!

god morgon allihopa! hoppas ni sovit gott i natt (: jag sov som en stock! vaknade för en timme sen, men har legat och myst i sängen! inlägget jag skrev när vi kom hem gick inte att publicera, så här har ni det!

nu ska jag göra frukost, sa till baby att han skulle ligga kvar i sängen och morna sig lite (: det blir rostade fullkornsmackor med massa goda pålägg, grapefruit, juice, ägg, yoghurt och frukt! mums!

sen duschar vi osv och åker till  föräldrar och hämtar sticksågen, sen till bauhaus och köpa golv, lister och lite annat!

hörs sen (: puss&kram!


filmen var helt underbar. en film som man får sig en riktig funderare och går och grubblar på livet. den fick mig att börja att leva mer i nuet och inse vad allt jag har omkring mig betyder för mig. jag vet alltid om det, men det är inte alltid man tänker på det på det här sättet. folk gick rödgråtna ut från bion och vi tätt tätt, så tätt så det knappt gick att gå rakt. omslingrade. att ha dig nära är underbart! tänk att en människa kan få en att må så bra. bara genom att finnas till. du är verkligen mitt livs kärlek det är verkligen du & jag!


filmen var nästan tre timmar lång, därav det sena blogginlägget. men jag är här, som jag lovade. har inte varit så flitig på bloggen idag. men när allt kommer omkring så finns det så mycket annat som finns i livet. i det riktiga livet. jag tänker ofta på hur länge jag kommer skriva i den här bloggen. blir det ett år, fem år, tills jag skaffat jobb och familj? eller hela livet? jag älskar att skriva och en passion slocknar sällan. vi får hoppas på det. och vi får också se vilka av er som stannar kvar. tiden visar!


dagen har varit precis så bra som jag hoppades på. vi hann med allting också. var hos pyskologen och pratade om mycket bra. också ett samtal som gjorde mig lugn i själen. jag är så glad att jag tagit tag i saker som andra lovat att hjälpa mig med men inte gjort.. i slutändan är det bara jag som bestämmer hur jag vill leva mitt liv. man kan inte hänga upp sig på andra och hoppas på att andra alltid ska finnas där. nu pratar jag inte om min man, familj och närmaste vänner. er litar jag verkligen på. men andra. de bekanta. okej, kort och gott, stället jag går på är väldigt sega. jag har gått där i snart fyra månader och inte mycket av det som de sagt ska hända, har hänt. så nu tar jag tar i allt själv. jag börjar med engelskan som jag skrivit och jag ska göra så gott det bara går! jag vet att jag klarar det här. som min pyskolog sa idag "du har klarat av allting annat du velat.. vad är det för skillnad nu?!" om det går bra tar jag ett till ämne och sen är det bara ett kvar. sen är dom där små spökena borta som hängt efter mig så många år. fy fan va skönt det kommer kännas! ett steg i taget. hellre göra alltid i lugn takt och göra det ordentligt än att stressa igenom utan att komma ihåg vad jag gjort. livet är för kort för att stressa. för i slutändan kommer man inte minnas vad man gjort.


vi åkte till mamma efter att vi varit i liljeholmen, tog varsinn kopp te och myste med mammas kisse. sen lånade vi hennes borr och åkte hem, lagade middag, kycklingsallad och sen rundborrade baby en cirkel bak i tv bänken. nu står båda dvd och förstärkare inne i den vita högblanka tvbänken. blev så himla bra. små saker som man aldrig orkar ta tag i. nu har vi en lista på alla små saker som ska fixas och den här veckan ska dom fixas (: skönt!


vi åkte till kungenskurva och besökte ikea. köpte vita tunga gardiner.. vivan tror jag dom hette. 250 kr någonting, perfekta året om gardiner! (: kommer bli superfint! skönt att få bort julgardinerna också. köpte en söt växt och en vit kruka också. blir mer växter sen. mina vita orchideér har stått och blommat sen i september, jag förstår inte vad det är..?! jag dödar vanligtvis kaktusar.. (till och med plastblommor) ne, så illa har det inte varit, men nästan.. men nu blommar alla blommor läääänge. riktigt roligt. så nu vågar jag handla växter! men bara diskreta. vill inte ha massa palmer.. och sånt.


och nu är vi som sagt hemma. stoppade alla sängkläder i tvätten innan vi åkte, så nu ska jag bädda rent! ska bli mysigt att krypa ner i nybäddad säng. en riktigt skön känsla (: jag vaknar flera ggr per natt när  sover hemma. han kryper så nära mig att jag dör av värmen. men det är ju så mysigt att ha honom nära. fast inte när han snor min kudde, då blir han bort puttad (;


imorgon efter frukost åker baby och hämtar sticksågen hos sina föräldrar, sen åker vi och handlar golvet. sen lägger vi golv hela dagen antagligen. ska bli roligt och framförallt skönt att bli klara i vardagsrummet. eller ja, nästan klara. tapet, nytt soffbord och sen på måndag ska vi sätta upp tvn på väggen. måste bara köpa nytt väggfäste. det vi har nu är så krångligt!


ska ta och fixa i sängen nu och tvätta bort sminket. jisses vilket långt inlägg det blev. (: orkade ni läsa allt?! haha.

hoppas ni sover gott i natt, vi hörs imorgon. puss&kram fina ni.


Trackback