aurore - verklighetsbaserad film

en av de mest gripande filmerna jag sett. rätt seg, men helt klart värd att se. tänkt att vissa har det sådär. usch va hemskt ): här kan ni läsa lite om den.. om ni läst "pojken som kallades det" vet ni vad den handlar om redan.

kvällen har varit väldigt lugn! jag har piggnat till och tänkte städa undan i köket och duscha för det har jag inte hunnit med idag! det ska bli skönt att gå och lägga sig i skaplig tid,. (: ska ligga och läsa och kanske titta lite på tv i sängen. mysigt! ringa baby och prata också såklart (:

imorgon ska vi vara på lyra klockan 8:30 och det blir nog uppgång vid kvart i sju någonting. eller så vaknar jag fyra i morgon bitti, bara för att jag sover så tidigt ^^ efter lyra åker vi hem, älsklingen har ju jobbat och behöver sova några timmar. sen åker vi nog och kikar på tapeter och sen hem, laga god middag och ha myskväll. ska tvätta några maskiner också så vi har med oss till österrike! tänk snart åker vi :D så himla mysigt! det blir mycket kvalitetstid med älsklingen och det känns verkligen underbart! viktigast av allt är våran kärlek och det har vi så det räcker och blir massa över! ♥

jag har verkligen noll blogginspiration idag. så ni får ursäkta :P men nu ska jag gå och fixa i köket och komma i säng!

sov så gott kära ni. vi hörs imorgon! puss&kram!






Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, vad glad jag blev av din kommentar på något sätt ;

jag mår bra, har promenerat och varit på stan ett tag, och försökt bli vän med min nyinköpta yogamatta och kollat på tv en del, faktiskt en dag med ovanligt lite dator.



det är helt rätt att klaga när någonting inte blir som det skulle - se, ni fick ju tillbaka mycket pengar, oerhört värt! grattis för det :)



åh, om jag skulle sätta in pengar på ditt konto - skulle inte du kunna köpa med äkta Mozartkugeln till mig från Österrike? ;




hoppas att du mår toppen!

sov gott, puss & kram!

2009-01-14 @ 23:49:17
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback