bättre kycklinggryta

supergod middag ikväll. mums! lätt mat brukar vara ganska blaskig i mellanåt.. men den här var så himla god och krämig! värt att pröva! här hittar ni receptet. maten gick snabbt att laga till också! perfekt då vi hade lite stressigt nu på kvällen. till det här äter vi basmatiris som är mycket nyttigt!



vi äter efter isometoden.. iso betyder lika på grekiska.. måtten är att portionen ska vara lika stor som din knytna näve. och det kan låta lite, men äter man 5 ggr om dagen som man ska så blir det lagom!



sen dricker jag oftast vatten till maten. men på helgerna blir det funlight som också är tillåtet under iso eller gi (: egentligen ska man ha mycket grönt till.. men det glömde jag såklart.. tomt på tallriken!

och återigen.. jag äter inte såhär för att gå ner i vikt, utan för att må bra i kroppen och vara piggare! jag är nöjd med min vikt!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Det såg gott ut! :)

2009-01-10 @ 19:59:47
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Malvi

Det ser jättegott ut! Tack för tipset - detta ska jag nog äta någon gång nästa vecka :) Jag har tänkt på en sak.. Du planerar ju inför varje vecka vad ni ska äta - du har inte lust att lägga ut er veckomatsedel här på bloggen? Som lite inspiration till god GI-mat? Jag skulle behöva lite tips då jag känner mig helt lost i djungeln av alla recept! Hoppas ni får en fortsatt bra helg och kryar på er snabbt om ni inte redan gjort det!:) Kram

2009-01-10 @ 20:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback