frukost!

hej allihopa! hoppas ni sov gott i natt! (: jag sov som en stock. läste några rader och sen somnade jag. vaknade vid halv tio och kände mig utvilad. satt mig vid datorn och läste lite bloggar och sen gjorde jag frukost. blev ett kokt ägg, två fullkornsmackor, ett glas juice och en kopp te! sitter fortfarande och dricker tet.

snart ska jag kika lite på veckans recept.. vi brukar mest äta från nlife, den sidan gillar jag! inget halvfabrikat osv. och gi såklart! jag mår inte bra i kroppen när jag äter "dålig mat" ja, skräpmat. mår fruktansvärt illa, blir dålig i magen, huvudvärk och sover dåligt. så sund mat är riktigt bra på många plan (: sen är det klart att jag inte slavar efter det. jag väger mindre än vad jag egentligen ska.. och blir jag sugen på godis, ja då äter jag det :D som sagt, man måste äta för själen också! (:

älsklingen sussar fortfarande, han stapplade upp här för ett tag sen och gick på toaletten.. han såg ganska trött ut, stackarn. så det blir nog några timmars sömn till! så jag försöker vara så tyst som möjligt. även fast han säger att han sover bra ändå, så vill jag inte föra för mycket liv. ska nog tvätta lite och läsa i några inredningstidningar. ska kolla hur andra familjer har i sina vardagsrum, så kanske man får lite inspiration (:

sugen på att knåpa ihop något kollage. kollage är toppen. kan man lägga till allt som man önskar sig :D och det är en hel del. haha (:

hörs sen. ta hand om er! puss&kram.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback