god natt bloggen!

kvällen har varit jättebra och mysig! jag åt middag framför tvn med tända ljus och sen tog jag en skön dusch och smörjde in mig med cocos body butter från body shop (: älskar den! jag blir snustorr under vinterhalvåret och den är perfekt för min hud! sen gjorde jag en kopp te och satt mig och tittade på årets första let's dance som jag längtat efter! (: har aldrig kollat på det, men det är roligt att kika när bella är med.. så det har jag ägnat mig åt ikväll. efter let's dance plockade jag undan i köket, hängde tvätt och bäddade upp sängen. håller på att vädra ut i sovrummet nu så det ska bli skönt att gå och lägga sig nu! jag är egentligen inte speciellt trött, men eftersom jag börjar plugga snart så måste jag få in mer rutin i min vardag. jag vill förvandlas till en sån person som inte tänker på någonting annat än studierna.. (okej lite då) (: men jag vill verkligen och kommer verkligen ta det här på allvar! jag vill lyckas med mitt liv. känner mig redan som en vinnare, men det finns vissa saker som jag vill göra och nu ska jag äntligen göra dom! det är en obeskrivlig känsla! jag har verkligen haft det kämpigt när jag gick i skolan och att ta upp det här med studier igen har varit jobbigt. men nu så! och hur jobbigt det än kan kännas, så kommer jag alltid att tänka på allt jag kommer uppnå sen. det här är bara steg ett! (: det ska bli jätteroligt! verkligen!


och för att komma in i rutiner så kommer jag börja morgondagen med att gå upp vid nio, äta gröt till frukost med en hallonsmothie och sen komma ut och gå. sen äta lunch runt ett och kolla mer exakt på vilka ämnen jag vill plugga. det är ju några jag måste plugga upp, bla. matte. jag har ritkigt svårt för det ämnet tyvärr.. men alexander är grym, han har läst alla mattekurser som går och har bästa betyg! så jag får mycket hjälp av honom! sen är det poäng som måste fyllas ut för att få ett fyllt gymnasiebetyg. så, då är det ju bara att samla poäng och läsa kurser som man tycker är roliga! jag funderar bla. på psykologi. sånt tycker jag är riktigt intresant! men det ska jag kolla upp mer imorgon! sen ska jag tvätta, förbereda middagen och sen väcka älsklingen med en god frukost (: sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på. får passa på att njuta nu innan allt sätter igång. tanken är ju att jag ska sitta och plugga på dagarna måndag - torsdag på lyra och där får jag även hjälp om jag behöver det. det känns skönt att komma iväg och plugga, för jag vet hur lätt jag har för att hitta på andra saker om jag är hemma. hallå.. vart tog min självdisiplin vägen? haha (: sen ska jag plugga hemma också såklart och jag har bestämt att jag ska göra det minst två timmar i sträck om dagen. efter middagen så man är lite koncentrerad och innan allt på tv börjar. det låter väl bra!? (: och varannan helg ska jag jobba 8 timmar om dagen på coop. med studiebidraget och dom timmarna på coop kommer jag få mer än vad jag får nu, och vi kommer klara det här galant! riktigt skönt!


gud vad jag babblar. orkar ni läsa allt?! (: ska väl ta och borsta tänderna nu! och lägga mig och läsa.. eller så tar jag en macka först. gud va bra för magen. men jag är hungrig på kvällarna ): kan inte sova hungrig! jaja (:


vi hörs imorgon! puss&kram fina ni, sov så gott!




Kommentarer
Postat av: Johanna

det kommer gå jättebra för dig med pluggandet! jag tror på dig!



sov gott och ha en underbar helg, kram :)

2009-01-10 @ 00:02:03
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

hihi, jag hade inte godkänt den bara, men nu syns båda kommentarerna! o det va så lite så, du va värd alla ord :)

KRAM

2009-01-10 @ 01:35:06
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Margareta Elisabet

Kolla in min blogg och läs om när jag DANSADE MED TONY IRVING!!!!











www.ettdussinrosor.blogg.se



www.ettdussinrosor.blogg.se



www.ettdussinrosor.blogg.se



www.ettdussinrosor.blogg.se



www.ettdussinrosor.blogg.se



www.ettdussinrosor.blogg.se













Kramar

2009-01-10 @ 02:30:26
URL: http://ettdussinrosor.blogg.se/
Postat av: Hanna

Psykologi A läste jag i gymmnasiet, var väldigt kul och givande faktiskt:) Kul att kunna välja vilka kurser man vill, så var det ju inte när man gick ett program. Är det matte A du ska läsa? Har också läst alla matte kurser på gymnasi nivå, men måste säga att det inte har gett utdelning, då man inte ens behöver matte B för de utbilningar som jag är intresserade av, vill ju inte bli ingenjör eller dator programmerare lr något liknande:) Ha en fin dag!

2009-01-10 @ 14:37:40
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback