Good night!

älsklingen har precis hängt tvätten, älskar doften. softlan den blåa. luktar rentvättat i hela lägenheten. (: jag har precis pratat en snabbis med mamma och innan det tittade vi på "superheromovie" meet dave ska vi se en annan dag. kollade på trailern på den vi såg och ville se den. fy vad jag skrattade, genom hela filmen. satt och skrattade så tårarna sprutade :P så sjukt rolig. jag har verkligen störd humor! :D

jag är riktigt trött. vill sova nu och det ska vi. ska bara borsta tänderna, sen dyka i säng. hoppas ni sover jättegott inatt.

imorgon ska jag till min psykolog. går där varannan vecka ist för varje, och varje gång jag är där pratar vi bara om roliga saker som hänt. han berömmer mig för att jag gjort så stora och många framsteg. det är skönt att gå dit. inte bara avsluta tvärt. och sen är han så trevlig också (: så klockan 14 ska jag vara där och sen hämtar baby upp mig så åker vi och kikar på taklampan och sen till ikea och köpa gardiner och ljus och sen äter vi nog på ikea. sen blir det biomys med popcorne och läsk (: lyxigt! ska bli så himla mysigt! längtat efter att se den här filmen. den är lång.. nästan tre timmar.

nej, nu ska jag hoppa i säng! puss&kram!



jag & lucifer.



Kommentarer
Postat av: Phio

Har aldrig kommenterat förut, sprang på din blogg ganska nyligen. Du är en skön tjej, hoppas du aldrig tappar modet!



Tänkte tipsa om en intressant bok som jag tror du skulle gilla - Heliga Kocken. Där står det om livsmedel och hur mycket sk*t vi sätter i oss. Samt en intressant shoppingguide och en förklaring av vad alla dessa E- i maten är för något. Kostar som pocketbok 39 kr på adlibris. Jag köpte den, läste, och rensade mitt kylskåp! Och du, skippa sköljmedlet... :) Jag har gjort det, efter många års användning. Enkelt argument: om jag bara använder det för att det luktar gott, borde det falla under kategorin "enkla förändringar i min livsstil som värnar om miljön". För det är bara syntet som påverkar av sköjmedel (och blir mjukt), inget annat i kläderna. Så - där har du en ny livsttilförändring för världens hälsa! Kram till dig.

2009-01-30 @ 18:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback