Happy! (:

åh jag är så glad att jag börjar få min energi tillbaka! jag har till och med börjat bry mig om att det ser ut som en kaos här på bordet i vardagsrummet med tusen snytpapper, salvor och diverse förkylningsprylar (: så jag tog tag i kaoset och städade undan och vipps så var det fint igen! älsklingen min har suttit i våran mysiga fåtölj och mediterat i en halvtimme. och nej vi är inte sånna konstiga flummisar som sitter hemma och mediterar dagarna i ända och klär oss knäppt (: men det är fasligt skönt att meditera, vilken energi man får! 30 min om dagen till ett ljudspår som tog fem år att få fram. hjärnan tvingas in i djupmeditation och det fungerar verkligen. folk som håller på med sånt här slipper ångest, oro, depression mm. så varför inte? man vill ju må bra! så bra det bara går!

efter frukosten satt jag mig med alex och planerade vårat kök. bara stommar, och luckor (högblanka) och en vit laminat bänkskiva, diskho med två hoar och blandare + integrerad diskmaskin (60 cm) från ikea med hågskåp osv blir priset 29.700 kr. sen kylskåp från bosch i rostfritt med kyl över frys kostar 5100 kr, häll i svart + inbyggnadsugn från electrolux (paketpris) 5990 kr och inbyggnadsmicro, electrolux 4989 kr. allt som allt blir 45850 kr och då har vi ändå valt shyssta vitvaror (: vi hade räknat med mer om man säger så.. (fast vi kommer göra allt själva. förutom elgrejerna, gör man det själv utan att ha utbildning kan man få massa stötar och det blir lätt kortslutning mm. så det vågar vi inte. men alex känner en kille som jobbar som elektriker. så det blir billigt ändå (: så nu är det bara att sätta igång och spaaara! jag kan i nuläget när jag inte jobbar lägga undan 3000 kr i månaden. men då kommer vi inte renovera förens 2030 typ.. så jag håller alla mina tummar (och alexs med) att jag orkar jobba varannan helg på coop där dom behöver personal nu när dom byggt ut (har snackat med dom redan och det verkar ju lovande) på helger är det 100% OB vilket betyder att vi kommer kunna renovera i sommar utan att ta några lån. whi! så jag får ge mig fan på att klara av att plugga och jobba lite (: det blir bra! det måste det (:

så har min dag sett ut. i princip. mysigt att sitta och planera med baby! även fast han tröttnade efter några timmar :P det blir nog snart middag här hemma. jag tog en banan för ett tag sen, blev illamående av hungern.. så jag klarar mig någon timme till, soppa blir det nog. kikade in i kylen och såg att vi hade kvar sen i förrgår. mums! och kanske lite vitlöksbröd till det. hade varit mumma! sen blir det myskväll med film, pyssel här hemma och spela sällskapsspel, mysa med katterna och ta en skön dusch!

åh, jag är så glad att jag är bättre! från att ha varit dösjuk till att iallafall kunna gå uppe utan att bli anfådd och vinglig på benen och ha energi och lust att göra saker! måste planera de dagarna som är kvar med älsklingen nu! (: sen börjar han jobba igen på torsdagskvällen. men vi ska nog hinna med bio, restaurangbesök, lite ikea-shopping och annat mysigt (:

hoppas ni får en underbartmysig kväll. det ska vi ha! puss&kram!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback